werken op festivals

Werken op festivals: leukste bijbaan!

meer dan welkom!

Wil je werken op festivals? Wil je geld verdienen èn toch het gevoel hebben dat je een festival bezoekt?  Houd je van aanpakken en heb je geen negen tot vijf mentaliteit? Ben je niet op je mondje gevallen en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een waanzinnig leuk team van collega’s? Dan hebben wij de ideale bijbaan voor jou!

 

aansprekende festivals

Auxilium Promotie & Advies is altijd op zoek naar nieuwe festival medewerkers in heel Nederland die ons team komen versterken. Werken op festivals bij Auxilium impliceert afwisselend werk. Voor verschillende klanten en leuke merken. Op top festivals als Amsterdam Dance Event, Open Air, Awakenings, Solar, Wildenburg en Loveland!  Festivals waar jij bij wilt zijn! JOIN OUR TEAM!

 

Dynamisch en interactief werk

 

Afwisselend werk

De wereld van Fieldmarketing is een heel dynamische. Werken op festivals in het bijzonder! Altijd interactie met de bezoekers die de dag van hun leven willen meemaken. En daaraan draag jij zeker een steentje bij!

 

De werkzaamheden zijn heel divers. Van het promoten van bepaalde merken tot de verkoop van merchandise. Van het ontvangen en begeleiden van alle gasten back stage en in de VIP area tot en met lichte ondersteuning in de op- en afbouw. Klik hier voor een uitgebreid overzicht. Hoe dan ook: voor ieder wat wils!!

 
 

Wie zoeken wij?

Om te kunnen werken op festivals zoeken wij energieke medewerkers (m/v). Aanpakkers. Medewerkers die over goede communicatieve eigenschappen beschikken. Wij zoeken service gerichte, dienstverlenend ingestelde, assertieve medewerkers met oog voor detail! Zowel voor de klant of merk als voor de bezoekers zelf! Want uiteindelijk draait het daar natuurlijk om.

 

Last but zeker not least: we zoeken absolute teamplayers. Medewerkers die voor elkaar door het vuur gaan. En beschikken over een gezonde dosis humor. Want er moet gelachen blijven worden!

 
 

Wat bieden wij?

  • Flexibiliteit qua werkuren en dagen
  • Enthousiaste en gedreven collega’s
  • Diversiteit in doelgroepen
  • Werken in dynamische werkomgeving
  • Diverse trainingen in sales en/of hospitality
  • Persoonlijke ontwikkeling en coaching
  • Marktconforme beloning en goede arbeidsvoorwaarden

Je werkt op oproepbasis en meestal in teamverband met leuke collega’s en in een uitdagende werkomgeving. De flexibele werktijden garanderen afwisseling in beleving en werkzaamheden. Zowel op flexibele als ZZP-basis mogelijk.

 
 

JOIN OUR TEAM

Heb je zin om om te werken op festivals en wil je ons team komen versterken? Wees dan meer dan welkom! De werving en selectie voor Auxilium wordt verzorgd door BEUQ! Flex Recruitment, volle zuster van Auxilium.

 

Vul direct het sollicitatieformulier in of mail een korte motivatie inclusief een leuke, spontane foto van jezelf naar sollicitatie@beuq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

gerelateerd: [promotiewerk] [hospitality werk]

 
Scroll Up