Promotieteam

het belang van een promotieteam

Het inzetten van een promotieteam is een positief en krachtig medium om uw merk of product aan de doelgroep te presenteren of uw dienst (extra) onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.Het inzetten van een promotie team geeft met name ook de mogelijkheid om persoonlijk met uw doelgroep te communiceren, om persoonlijk een extra meerwaarde aan uw product of dienst toe te voegen. Het inzetten van een promotie team is 1 op 1 communicatie ten top!

 

Promotiebureau Auxilium ontwikkelt originele en effectieve promotieacties in de breedste zin des woord. Van concept tot paperclip. Met haar bijna 30-jarige ervaring en expertise heeft  Auxilium bewezen in staat te zijn diverse soorten promotieacties te organiseren met het hoogste resultaat!

promotieteam van Auxilium

 

Locaties promotieteam

Wij helpen u om uw doelgroep op de meest relevante locaties  op de meest relevante tijdstippen te benaderen. Van bioscopen tot stadscentra, van horeca outlets tot parkeergarages, van festivals tot evenementen , van elke locatie weten wij wie er komt en wanneer, zodat uw product altijd op het juiste moment in de juiste handen terecht komt!

 

Om waste (te weinig of verkeerde doelgroep) te voorkomen, wordt een optimaal locatieplan samengesteld waar het promotieteam de doelgroep gaat benaderen. Promotiebureau Auxilium maakt voor u alle benodigde afspraken en kan ook zorg dragen voor ondersteunende materialen.

 
 

Promotieteam als laatste schakel

Uw product wordt als laatste schakel in het proces door de promotors aan de consument aangeboden. Alle voorbereidingen en inspanningen zijn voor niets geweest, indien een promotor de uiteindelijke boodschap niet duidelijk en op de juiste wijze overbrengt. De promotors zelf zijn dus een wezenlijk belangrijk bestanddeel voor het welslagen van uw acties. Auxilium Promotie & Advies beschikt over een ruim bestand met medewerkers met de minimale kenmerken:

  • goed getraind (zie ook werkwijze)
  • representatief
  • enthousiast
  • gemotiveerd
  • uitstekende communicatieve vaardigheden

 
 

Promotieteam op maat

Onze promotieteams kunnen dus voor diverse promotie gerelateerde activiteiten worden ingezet. Sampling van uw product, flyeren van uw product of dienst, inzet als fotomarketing team, demonstraties.

 

Informeer naar onze alle promotieteam mogelijkheden bij promotiebureau Auxilium Promotie & Advies. Maar ook voor andere (brand experience) activiteiten kunt u bij ons terecht!

 

 
Scroll Up