AUXILIUM TRAVEL RETAIL

Travel Retail Service: aandacht voor uw product

Auxilium Travel Retail Service kent het volgende dienstenpakket:

 1. Sales promotors
 2. Brand Ambassadors
 3. In-store staffing
 4. Chinese Sales Activaties en Promoties
 5. Customized of thema activaties
 6. Hospitality
 7. Enquêtes & research

Auxilium Travel Retail is onderdeel van de AUX Field Marketing Group en is sinds 2005 gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van merken op de luchthaven. Zowel voor als achter de douane.

In de internationale omgeving van de luchthaven heeft u behoefte aan een resultaatgerichte aanpak van (sales)promoties voor uw merk. Wij verzorgen promotie, sales en hospitality personeel als ook  full concept services.

Auxilium Travel Retail is preferred supplier van Schiphol Airport Retail/Gebr. Heinemann en preferred partner van Schiphol Media, Schiphol Group/Real Estate en KLM Business Lounge.

Reeds jarenlang worden vele merken vertegenwoordigd door de brand ambassadors en salespromotors van Auxilium Travel Retail Service. Wij werken onder andere voor Unilever, Courvoisier, Hendrick’s Gin, Moët Hennessy, Licor 43, Glenfiddich, Jim Beam, Leonidas en nog vele andere merken mogen wij tot ons portfolio rekenen. Prachtige merken die van de diensten van Auxilium Travel Retail gebruik maken.

Naast het verzorgen en het trainen van de meest geschikte sales- en promotiemedewerkers, het bijhouden en verwerken van alle verkoopresultaten in overzichtelijke rapportages, verzorgt Auxilium Travel Retail Service voor u de gehele (vaak langdurige) administratieve procedure omtrent de benodigde toegangspassen en security controls.


Sales Promotors

De sales promotors van Auxilium Travel Retail Service laten uw doelgroep op een persoonlijke en actieve manier kennismaken met uw merk en/of product. Auxilium Travel Retail Service verzorgt sales promotions op Schiphol zowel voor, als achter de douane.

De sales promotors  van Auxilium Travel Retail Service zijn flexibele, goed getrainde, commerciële en proactieve verkopers met ervaring, die aansluiten bij uw merk.

Sales promotor Schiphol

Door de jarenlange ervaring weten zij precies hoe je het beste de internationale reiziger kunt benaderen.

Ook op de vloer wordt de opvolging, training on the job, refreshment trainingen en coaching verzorgd door Auxilium Travel Retail Service met (tussentijdse) custom made rapportages en evaluaties.

Al onze sales promotors op de luchthavens spreken minimaal correct Nederlands en Engels. Naast deze basis talen hebben wij ook teams die o.a. Mandarijn, Russisch, Frans, Duits, Spaans en Portugees spreken.

Onder sales promotions verstaan wij promoties, sales, sampling en flyering. Onze sales promotors hebben kennis en ervaring in de categorieën Liquor, Confectionary, Electronics, Cosmetics, Food en Non-Food.

 


Brand Ambassadors

Een Brand Ambasssador van Auxilium Travel Retail Service vertegenwoordigt uw merk op regelmatige basis en vormt daarmee uw oren en ogen van uw bedrijf op de momenten dat u niet aanwezig kan zijn.

 

In de dynamische en internationale wereld van Schiphol, is het verhogen van de sales en naamsbekendheid een van de belangrijkste taken van de Brand Ambassador en controleert hij/zij ook de positie en voorraden van uw merk.

Uiteraard wordt ook de positie ten opzichte van uw concurrent in de gaten gehouden.

Om van een afstand inzicht op uw activatie te krijgen, ontvangt u op regelmatige basis updates, resultaten, feedback en op maat gemaakte online evaluaties. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het verloop van de sales of promotie actie.

Onze Brand Ambassadors hebben kennis in de categorieën Liquor, Confectionary, Electronics, Cosmetics, Food en Non-Food.

 


In-store Staffing

Iedereen kent die drukke periodes, waarbij extra support welkom is. Auxilium Travel Retail Service biedt ervaren in-store staffing om u te ondersteunen tijdens piekdagen, vakanties of andere drukke periodes.

Brand ambassador Schiphol

Auxilium Travel Retail Service verzorgt voor diverse bedrijven in-store staffing. Onze geworven en speciaal geselecteerde medewerkers maken deel uit van uw winkel en zijn een aanvulling op uw vaste personeel. Zij draaien mee binnen uw eigen organisatie.

Auxilium Travel Retail Service maakt het u makkelijk om aan snel en flexibel personeel te komen. U heeft geen omkijken meer naar roosters, uitbetalingen en voldoende bezetting. Auxilium neemt dit voor u uit handen, zodat u zich kan focussen op overige zaken.


Chinese Sales Activaties en Promoties

Schiphol is zeer gericht op de Chinese reiziger. De Chinese reiziger is vaak te vinden op Schiphol en heeft een hoog bestedingspatroon. Niet voor niets zijn over de luchthaven allemaal aanduidingen in het Chinees weergeven.

werken op Schiphol

Auxilium Travel Retail Service verzorgt al jarenlang promoties gericht op de Chinese consument. Vooral tijdens feestdagen, zoals Chinese New Year en The Golden Weeks.

Wij hebben dan ook een vast team met Mandarijn sprekende medewerkers, die naast de beheersing van de taal, ook bekend zijn met de cultuur en gewoontes.

Op deze manier worden de klanten op een vertrouwde manier verwelkomd, waarmee de verkoop weer uiteraard wordt gestimuleerd.


Customized of Thema Activaties

Op Schiphol wordt er veel aandacht besteed aan (inter-)nationale feestdagen en thema’s. Denk hierbij aan Kerst, Pasen, Valentijnsdag, Moederdag, maar zeker ook aan Black Friday en Halloween.

thema karakters

Themaconcepten kunnen een goede aanvulling zijn voor promoties rondom specifieke dagen en periodes in het jaar, maar ook voor specifieke doelgroepen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Chinese New Year.

Auxilium Travel Retail Service denkt graag met u mee om uw merk/product op een creatieve en ludieke manier onder de aandacht te brengen en kan zorgdragen voor het gehele concept van A tot Z.

 

gerelateerde onderwerpen: |foto marketing|thema characters|

 


Hospitality

Wilt u uw gasten op een speciale manier op Schiphol ontvangen of wilt u als Duty Free manager eens goed in de winkels achter de douane kijken?

De  getrainde hosts en hostesses van Auxilium Travel Retail Service nemen  u veel werk en zorg uit handen. Zij zorgen ervoor dat uw gasten van ontvangst tot vertrek in de watten worden gelegd.

hostess travel service

Onze hosts en hostesses spreken meerdere talen en zijn bekend met de verschillende culturen en gebruiken. Zij zorgen dat uw gasten zich welkom voelen, verschaffen de juiste informatie, begeleiding en wijzen de weg.

Onze hosts en hostesses kunnen daarnaast voor verschillende evenementen ingezet, zowel voor als achter de douane. Zij kennen de regelementen op de luchthaven en zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Dit alles kunnen wij aanpassen naar uw wensen. Wilt u een speciaal ontvangst met een typisch Hollands welkomstgeschenk…? Auxilium Travel Retail Service regelt het voor u. Wij denken met u mee en adviseren en organiseren uw opdracht tot in de puntjes.

gerelateerde onderwerpen: |travel service cruise terminals|

Enquêtes & Research

Auxilium Travel Retail Service kent als geen ander het belang van volledige en betrouwbare informatie op juist die momenten dat er geen activaties plaatsvinden of dat u niet aanwezig kunt zijn.

Auxilium Travel Retail Service biedt u enkele mogelijkheden waardoor u in periode van non-activatie toch van een goede inlichtingen stroom voorzien blijft.

Auxilium Travel Retail Service biedt de mogelijkheid om diverse op maat gemaakte onderzoeken uit te voeren. Denk hierbij aan:

 • Concurrentieonderzoeken
 • Belevingsonderzoeken
 • Mystery visits
 • Product onderzoeken
 • Tevredenheidsonderzoeken
 • Imago-onderzoeken

Al deze onderzoeken worden per visit online verwerkt, waardoor u real time de resultaten kunnen volgen. Na afloop van de gewenste periode volgt een heldere rapportage met analyses, conclusies en aanbevelingen.

gerelateerde onderwerpen: |mystery visits| storechecks| shopping stimulate programs|