FOTOMARKETING

fotomarketing team

Fotomarketing is een effectieve manier om een band te creëren met uw doelgroep. Iedereen krijgt zijn of haar foto in principe direct mee naar huis van ons fotomarketingteam. Promotiebureau Auxilium Promotie & Advies regelt dit voor u op alle mogelijke manieren, afhankelijk van uw doelstelling.

een breed bereik

 

Mogelijkheden fotomarketingteam

U kunt zelf bepalen hoe en op welke wijze ons fotomarketing team uw foto sample overhandigt. Er zijn talloze verschillende foto frames die we in overleg en naar hartenlust kunnen ontwerpen en kunnen voorzien van uw branding.

 

Ook het moment waarop u de foto’s wil overhandigen kunt u zelf bepalen. U kunt de foto’s via portable printers natuurlijk direct aan doelgroep overhandigen. U kunt ook dit moment uitstellen en pas bij de uitloop van uw activiteit de foto overhandigen. Dat kan met name handig zijn indien u in een korte periode veel foto’s moet verwerken.

 
 

Digitale fotomarketing

We kunnen de foto’s ook direct op uw site of een speciaal door ons ontworpen site plaatsen, hetgeen traffic naar uw site en daarmee merk of product genereert. De foto’s kunnen vervolgens worden gedownload en/of naar vrienden of bekenden doorgezonden worden. U realiseert hierdoor een extra attentie waarde, extra naamsbekendheid en uitbreiding van uw bereik!

 

Alle bezoekers krijgen een kaartje of leaflet mee die voorzien is van een speciale code. Na inlog op de website en na invoer van de code komt men bij zijn of haar foto terecht. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze case ‘Operatie Glimlach’ die Auxilium vol trots voor Dokters van de Wereld heeft mogen uitvoeren.

 
 

Fotomarketing met thema karakter

Wilt u een uniek thema bij uw fotomarketing actie? Auxilium Promotie & Advies kan zorgdragen voor elk gewenst type thema karakter inclusief uiteraard de juiste kledingdracht. Denk hierbij aan Batman, Winnie de Poeh, Mickey Mouse en natuurlijk ook Sinterklaas & Kerstman.

 

Promotiebureau Auxilium zorgt ervoor dat de thema karakters samen met de fotograaf bij uw langskomen op (zowel formele en informele) evenementen en activiteiten, waar de inzet van het fotomarketing team wenselijk is.

 

gerelateerde onderwerpen: | promotieteam | host en hostess | modellen | eventcrew | thema karakters|

 
Scroll Up