GOODIEBAGS

Goodiebag: uniek sample medium

Als het gaat om goodiebags is er maar één specialist: BagOffice, net zoals Auxilium onderdeel van Aux Fieldmarketing Group. BagOffice is expert in het samenstellen van goodiebags voor ieder type evenement en doelgroep. Van zakelijk congres tot feestelijke aangelegenheid. Het inzetten van goodiebags is zeer effectief. Het versterkt de beleving van het event. Een passende bag met een inhoud afgestemd op de doelgroep, voor die extra attentie waarde en glimlach van de bezoeker!

100% bereik - 0% waste

 

Goodiebag: impactvolle marketing

De goodiebag is de ideale marketing tool: een groot bereik, impactvol, sympathiek, weinig waste en tegen lage kosten. Het product komt op een impactvolle manier direct in handen van de consument en door de koppeling met het event wordt direct een positieve merkbeleving gecreëerd.

 

Het enthousiaste team van BagOffice zorgt al meer dan 8 jaar voor meer beleving bij events. Het succes van haar goodiebags is vooral te danken aan jarenlange ervaring en een groot netwerk aan adverteerders. Zo kan zij  snel en op maat werken voor de perfecte goodiebag voor ieder event.

 

.

 
 

De mogelijkheden

BagOffice draagt zorg voor alle onderdelen die bij het verzorgen van de bags komen kijken.  Of zoals gewenst voor een aantal van deze onderdelen:

  • het verzorgen van de inhoud en de acquisitie;
  • ontwerp en productie van de tas zelf;
  • zorg voor het ontvangen en stroomlijnen van de inhoud in de distributiecentra;
  • het vullen en inpakken van de goodiebags;
  • vervoer van de bags op pallets of in dozen naar de gewenste locatie;
  • het eventuele uitdelen van de goodiebags op locatie door een promotieteam.

Neem voor meer informatie contact op met  Bagoffice :  Marjolijn Franken via 020-32 088 31 of marjolijn@bagoffice.nl

 
Scroll Up