HOSTESS TRAVEL SERVICE

onze hostess: uw eerste gezicht

Onze Hostess Travel Service neemt u veel werk en zorg uit handen. Onze host en hostesses zorgen ervoor dat uw gasten van ontvangst tot vertrek in de watten worden gelegd. Op verschillende locaties als cruise terminals, Schiphol en evenementen zijn onze gastdames en gastheren uw gezicht. Ook in diverse hotels staan zij graag voor u klaar om uw gasten te ontvangen.

visitekaartjes

 

Hostess Travel Service Schiphol

Wilt u uw gasten op een speciale manier op Schiphol ontvangen of wilt u als Duty Free manager eens goed in de winkels achter de douane kijken?  Dan is onze Schiphol Travel service een goed alternatief.

 

Onze representatieve hosts en hostesses ontvangen u en/of uw gasten op de luchthaven bij de gate en begeleiden iedereen naar de juiste bestemming.  Zij  spreken hun talen (zelfs Mandarijn en Russisch!) en weten hoe te communiceren met de internationale reiziger. Auxilium weet de weg op Schiphol, zowel voor als achter de douane.

 
 

Hostess Travel Service Cruise Terminals

Voor een heleboel gasten uit het buitenland zijn onze hostesses het eerste gezicht van Nederland. Reeds vele jaren ondersteunt Auxilium klanten als Oostenrijk en SMS International Shore Operations bij het ontvangst en vertrek van alle gasten.

 

De werkzaamheden zijn divers. Naast ontvangst assisteert Auxilium bij o.a. alle soorten registraties, douane en bagage afwikkelingen, rolstoel en parkeerbegeleiding.

 
 

Hostess Travel Service Evenementen

Sommige evenementen vragen om extra begeleiding en assistentie. Om uw gasten de weg te wijzen, te informeren of gewoon omdat u uw gasten extra persoonlijke aandacht en begeleiding wilt geven.

 

De hosts en hostesses van Auxilium Promotie & Advies zijn tijdens (de reis naar en van) het evenement het verlengstuk van uw bedrijf. Zij zijn uw visitekaartje en realiseren zich dat zij uw cultuur moeten uitstralen.

 

Zij heten uw gasten namens u welkom, wijzen de weg, weten van de hoed en de rand en zorgen ervoor dat uw gasten aan niets zal ontbreken.

 

gerelateerde onderwerpen: | hospitalityhostess | modellen | gridgirls | beursmedewerkers |

 
Scroll Up