Auxilium Hospitality Service

Hospitality

Gastvrijheid. Dat is de letterlijke vertaling van hospitality. Het prettige, welkome gevoel dat de gast beleeft bij het contact met de hostess of gastheer en de dienst van het bedrijf. En dat is precies waar de hostessen, hosts en modellen van Auxilium Hospitality Service voor staan.

 

Vanwege de door Auxilium Hospitality Service op maat gemaakte hospitality trainingen zijn de professionele hosts, hostesses en modellen zeer flexibel inzetbaar. Beurzen, congressen of een feestelijke opening van een winkel. Een hartelijk ontvangst en registratie van de gasten zijn taken die u gerust aan hen kunt overlaten. Zij zijn altijd het visitekaartje en realiseren zich dat zij de cultuur van het bedrijf moeten uitstralen. Ze zijn servicegericht, enthousiast, representatief en spreken diverse talen. Auxilium is niet voor niets sinds 2018 dé preferred supplier van Jaarbeurs Utrecht. Daarnaast zijn de hostesses van Auxilium Hospitality Service uiteraard ook altijd te vinden op andere beurs-, congres- en eventlocaties zoals bijvoorbeeld de RAI, AHOY, en IJsselhallen Zwolle.

 

Auxilium Hospitality Service onderscheidt haar diensten in:

  • Hostesses & hosts
  • Beursmedewerkers
  • Hostess Travel services
  • Modellen

verlengstuk van uw bedrijf

 

HOSTESSEN

Een positieve indruk wordt naast een goed concept en een verrassende aankleding voornamelijk bepaald door enthousiaste, servicegerichte, representatieve hosts en hostessen. Zij vertegenwoordigen uw organisatie en zijn het visitekaartje van uw bedrijf!

 

Auxilium Promotie & Advies selecteert die hostessen, die perfect aansluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maken wij een selectie van dames/heren die aan uw profiel voldoen.

lees meer
 
 

BEURSMEDEWERKERS

Beurzen en congressen impliceren vaak lange dagen en zere voeten. Ondanks deze ongemakken zullen onze beursmede- werkers toch altijd vriendelijk blijven en ervoor zorgdragen dat het uw klanten aan niets ontbreekt.
Onze hostessen zien een stresssituatie als een uitdaging die zij altijd aangaan met een stralende glimlach en een vriendelijk woord. Kortom energiek en enthousiast!

lees meer
 
 

HOSTESS TRAVEL SERVICES

Een eerste indruk is vaak onuitwisbaar. Des te belangrijker is dat een eerste contact voor een onuitwisbare herinnering zorg draagt. Onze host en hostessen van onze travel service realiseren zich dit terdege. Zij zijn vaak het allereerste contact waarmee buitenlandse gasten te maken krijgen. Als ambassadeur van uw bedrijf, merk of product.

 

Op verschillende locaties als cruise terminals, Schiphol, evenementen en hotels staan onze gastdames en gastheren klaar om uw gasten te ontvangen en te begeleiden.

 

lees meer
 
 

MODELLEN

Onze modellen vormen een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf, dienst of producten. De inzet van modellen leidt vaak tot natuurlijke interactie met uw doelgroep. En bovenal draagt de inzet van de modellen gegarandeerd bij tot free publicity.

 

Onze modellen en Starting Grid Girls zijn gewend aan de hectiek die aandacht met zich mee brengt. Altijd die eeuwige glimlach, altijd die oplettendheid naar elke camera. Opperste concentratie vereist.

lees meer
 
hostess vakantiebeurs jaarbeurs
Scroll Up