DEMONSTRATIES Auxilium Sales & Retail Service

Product demonstraties

Auxilium Sales & Retail Service verzorgt in opdracht van vele klanten diverse demonstraties. Dit doet zij op grote beurzen als de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs op de RAI. Maar ook in groothandels en diverse winkels. Instore en outstore.

Demonstraties stimuleren natuurlijk de aankoop door consumenten en vormen een effectieve manier om uw al dan niet zakelijke doelgroep kennis te laten maken met uw product. Zij bieden daarnaast de mogelijkheid om nadere tekst en uitleg te geven en om interactief met uw doelgroep te kunnen communiceren.

Individuele en Groepsgewijze Benadering:
Auxilium Sales & Retail Service past de benadering aan op basis van het product, de dienst, en de locatie. Voor groepsdemonstraties gebruiken we technologieën zoals headsets voor heldere communicatie, essentieel voor het trekken van meer bezoekers naar het verkooppunt.

Brand Ambassadors als Merkvertegenwoordigers:
Onze demonstrateurs zijn de gezichten van uw merk, gewapend met uitgebreide kennis over uw producten, de markt, en de prijsstelling. Zij bouwen positieve relaties op met retailers en hun personeel, gericht op het doel van structurele omzetverhoging.

Maatwerk en Logistieke Ondersteuning:
Auxilium biedt volledige logistieke ondersteuning, van gekoelde opslag tot de productie van demomateriaal en het plannen van demonstratielocaties. Onze heldere procedures zorgen ervoor dat iedereen, van klant tot winkelpersoneel, volledig is voorbereid op de promotieacties.

Met Auxilium Sales & Retail Service kiest u voor een strategische partner die zich inzet voor het verhogen van uw verkoop door middel van effectieve demonstraties en een professionele presentatie van uw merk.