full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
About

Over ons

Sinds onze oprichting in 1989 heeft Auxilium, gevestigd in Amsterdam, zich gepositioneerd als een toonaangevend fieldmarketing bureau. Met decennialange ervaring zijn wij niet alleen gespecialiseerd in promotionele activiteiten, maar bieden wij ook betrouwbare ondersteuning op het gebied van hospitality, sales activaties en evenementenondersteuning.

De kracht van Auxilium

Een wereldwijde expertise

Als exclusieve Nederlandse partner van The Staffing Collective, een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde promotie- en evenementenbureaus, beschikken wij over een indrukwekkende expertise die zich uitstrekt over meer dan 30 landen. Dit internationale bereik stelt ons in staat om zowel lokale als wereldwijde campagnes met uitzonderlijke efficiëntie en creativiteit uit te voeren.
Alles onder één dak: Uw campagne, onze zorg

Bij Auxilium zorgen wij voor een complete aanpak van uw promotionele campagnes, van de eerste strategische stappen tot de uiteindelijke uitvoering. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

Wij coördineren elk aspect van de campagne

Als uw centrale contactpunt coördineren wij elk aspect van de campagne. Wij zorgen ervoor dat het oorspronkelijke concept niet alleen wordt vertaald, maar ook nauwlettend wordt bewaakt, en we staan garant voor strikte budgettering en financieel beheer om maximale efficiëntie te bereiken. Daarnaast regelen wij alle logistieke details, van warehousing tot locatieplanning, en zorgen we voor de productie van promotiematerialen en de afstemming met externe leveranciers. 

U blijft continu op de hoogte van de voortgang

Ons teammanagement omvat de samenstelling, briefing en training van promotieteams, evenals de coördinatie met partnerbureaus. Gedurende de campagne houden wij de voortgang voortdurend in de gaten en passen we waar nodig bij om optimale resultaten te waarborgen. U blijft continu op de hoogte van de voortgang, en na afloop ontvangt u een gedetailleerd rapport met een kosten/batenanalyse en aanbevelingen voor toekomstige campagnes. Ons streven is niet alleen het succes van uw huidige campagne, maar ook het bevorderen van voortdurende verbetering en optimalisatie voor toekomstige promoties. 

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises