full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
Schiphol

Schiphol

Schiphol is een van de drukste luchthavens ter wereld, waar dagelijks duizenden reizigers passeren en genieten van een breed scala aan winkels en merken.

Kun jij wat hulp gebruiken op Schiphol?

Auxilium Travel Retail regelt het allemaal

In deze dynamische omgeving is het belangrijk om reizigers niet alleen een soepele ervaring te bieden, maar ook de juiste service in de vele winkels. De hectiek van een luchthaven vraagt om personeel dat niet alleen klantgericht is, maar ook snel kan schakelen tussen verschillende taken, van het adviseren van klanten tot het waarborgen van een prettige winkelervaring.
Wil jij de ultieme klantbeleving bieden?
Onze medewerkers spelen hierbij een essentiële rol

Onze medewerkers, werkzaam in de winkels op Schiphol, zijn speciaal getraind om in deze unieke omgeving uit te blinken. Ze vertegenwoordigen verschillende merken en zijn experts in klantinteractie, productadvies en verkoop, altijd met een vriendelijke en assertieve houding. Door hun kennis van zowel de producten als de luchthavenomgeving, kunnen ze reizigers efficiënt helpen, vragen beantwoorden en bijdragen aan een onvergetelijke ervaring, zelfs tijdens korte tussenstops.  

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises