full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
/
Dansers

Aan de slag met dansers

Auxilium heeft ook een groot aanbod van verschillende soorten danseressen. Onder onze danseressen zitten dames die verschillende dansstijlen beheersen, denk hierbij aan salsa, dancehall, hiphop en gogodancing. Onze danseressen zorgen altijd voor een mooie show en zien er altijd prachtig uit.

Dit zijn onze dansers

Laat ze jouw merk ervaren

We passen de styling altijd aan aan uw wensen en zorgen ervoor dat de danseressen het oog van belangstelling zijn. Voor prive feestjes, clubfeestjes, videoclips en showcases, wij helpen u graag verder om de perfecte danseressen te vinden.
Breed scala aan dansstijlen

Onze danseressen beheersen verschillende dansstijlen, van salsa en dancehall tot hiphop en gogodancing. Hierdoor kunnen we elke sfeer en gelegenheid precies de juiste energie geven, van videoclips tot clubfeestjes. 

Aangepaste styling voor elk evenement

Of het nu gaat om een privéfeest of een showcase, we passen de styling van onze danseressen volledig aan uw wensen aan. Zo zorgen we ervoor dat ze altijd een visueel hoogtepunt zijn dat perfect aansluit bij uw evenement. 

Professionele en indrukwekkende shows

Onze danseressen leveren altijd een spetterende show en zien er professioneel en verzorgd uit. Dit maakt hen de ideale keuze om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten te blijven boeien. 

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises