full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
/
Candygirls

Aan de slag met candygirls

Heeft u kleine hapjes, gebakjes of snoep dat wilt uitdelen op uw event of feestje? Dan zijn onze candygirls daar perfect voor! U kunt ze door de zaal tussen de gasten laten lopen, maar ze kunnen ook de gasten in ontvangst nemen.

Dit zijn onze candygirls

Laat ze jouw merk ervaren

In een kleurrijk kostuum en een snoepplateau delen onze candygirls met een brede glimlach lekkernijen uit aan de gasten. Onze candygirls worden vaak geboekt voor verschillende evenementen, van babyshowers tot aan grote evenementen.
Vrolijke en opvallende uitstraling

Onze candygirls zijn gekleed in kleurrijke kostuums die direct de aandacht trekken en perfect passen bij elk feest of evenement. Van babyshowers tot festivals, ze brengen direct een feestelijke sfeer met zich mee. 

Interactieve gastvrijheid

Of ze nu rondlopen tussen de gasten of bij de ingang staan om bezoekers te verwelkomen, onze candygirls zorgen voor een warme, persoonlijke interactie met een glimlach.  

Veelzijdigheid voor elke gelegenheid

Onze candygirls passen zich moeiteloos aan elk evenement aan. Van het serveren van kleine hapjes of snoepjes tot het bijdragen aan het ontvangen van uw gasten, ze zijn de perfecte toevoeging voor een speelse en gastvrije ervaring. 

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises