full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
/
Specials

Aan de slag met special entertainment

Bent u op zoek naar wat meer expliciet entertainment? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Auxilium beschikt namelijk ook over een ruim aanbod aan speciale entertainment diensten. Zowel shows op een podium of voor het hele publiek als 1-op-1 shows zijn mogelijk, en onze medewerkers halen altijd alles uit de kast om iedereen omver te blazen met hun skills.

Dit zijn onze specials

Laat ze jouw merk ervaren

Ons bestand biedt ook strippers, paaldanseressen, clowns, goochelaars, kleine mensen, vuurspuwers, blacklight shows en acrobaten voor diverse events. Deze speciale diensten zijn zowel te boeken voor privéfeestjes als grotere events.
Unieke en veelzijdige acts

Van strippers en paaldanseressen tot clowns, vuurspuwers en acrobaten, ons ruime aanbod aan speciaal entertainment biedt iets voor elke gelegenheid. Of het nu een privéfeest of groot evenement is, we hebben de juiste act om uw gasten te verrassen. 

Flexibele shows voor elk publiek

Onze entertainers leveren zowel podiumshows voor een breed publiek als 1-op-1 optredens. Ze zijn getraind om hun vaardigheden op een spectaculaire manier te tonen, zodat elk evenement onvergetelijk wordt. 

Op maat gemaakte entertainmentbeleving

Elke act wordt afgestemd op uw wensen, waardoor we een gepersonaliseerde ervaring bieden. Of u nu een intieme sfeer wilt creëren of het publiek wilt omverblazen, onze performers zorgen voor een show die indruk maakt. 

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises