full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
/
Chauffeurs

Aan de slag met onze chauffeurs

Auxilium beschikt over een eigen groep aan ervaren chauffeurs. Al onze chauffeurs beschikken over een uitstekende rijvaardigheid. Maar als verlengstuk van uw bedrijf dienen de chauffeurs ook representatief, sociaal en communicatief vaardig te zijn. De chauffeurs zijn immers ambassadeurs van uw merk, product of dienst. En vervullen namens u een zeer belangrijke service.

Dit zijn onze chauffeurs

Laat ze jouw merk ervaren

De chauffeurs van Auxilium worden onder meer ingezet ten behoeve van onze merchandising projecten. Waardoor zij een belangrijke rol spelen voor wat betreft displayplaatsing, schap verzorging en store checks. Maar ook ten behoeve van onze fulfilment projecten worden zij ingezet. Daarom kan u van onze chauffeurs ook meer verwachten dan alleen maar het afleveren van goederen.
Ervaren en professionele chauffeurs

Onze chauffeurs zijn niet alleen ervaren en rijvaardig, maar ook representatief en communicatief sterk. Dit betekent dat ze uw merk op een professionele manier vertegenwoordigen en een uitstekende service bieden, wat de klanttevredenheid verhoogt.

Veelzijdige inzetbaarheid

Naast het veilig en tijdig afleveren van goederen, zijn onze chauffeurs getraind om een belangrijke rol te spelen in merchandisingprojecten, zoals displayplaatsing, schapsverzorging en storechecks. Dit maakt ze een waardevolle aanvulling voor diverse retailbehoeften. 

Ambassadeurs van uw merk

Als verlengstuk van uw bedrijf fungeren onze chauffeurs als ambassadeurs van uw merk, product of dienst. Hun representatieve uitstraling en klantgerichte benadering zorgen voor een positieve indruk en versterken de algehele merkbeleving.

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises