full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
/
Sampling

Aan de slag met sampling

Bij Auxilium zorgen onze samplingteams ervoor dat uw product direct bij de consument in handen komt. Door middel van gerichte product sampling bieden wij uw doelgroep de kans om uw product zelf te ervaren, wat leidt tot een sterkere merkbeleving en hogere conversie.

Dit zijn onze sampling acties

Laat ze jouw merk ervaren

Onze samplingacties worden volledig afgestemd op uw doelstellingen en doelgroep. Van de selectie van locaties en tijdstippen tot de presentatie van het product, alles wordt zorgvuldig gepland om maximale impact te garanderen. Onze samplingteams zijn goed getraind en ingelezen op uw product, zodat ze niet alleen samples uitdelen, maar ook waardevolle informatie en antwoorden kunnen geven aan geïnteresseerde consumenten.
De kracht van samplingteams

Auxilium benut de kracht van samplingteams om uw product direct bij de doelgroep te introduceren. Dit directe en persoonlijke contact zorgt voor een krachtige merkbeleving, essentieel voor het overtuigen van potentiële klanten. Door middel van een-op-eencommunicatie zorgen onze teams ervoor dat uw boodschap effectief wordt overgebracht.

Maatwerk samplingacties

Elke samplingactie wordt door Auxilium op maat gemaakt, zodat deze niet alleen uniek en opvallend is, maar ook perfect aansluit bij uw campagnedoelstellingen en doelgroep. Of het nu gaat om de selectie van de juiste locaties, de meest effectieve tijdstippen, of de levering van passende kleding en samplingmaterialen, wij zorgen voor een naadloze uitvoering van uw samplingcampagne.

Strategische locaties voor maximaal bereik

Met een uitgebreid begrip van waar en wanneer uw doelgroep zich bevindt, van bioscopen tot festivals, zetten we onze samplingteams in op locaties waar uw product de maximale impact zal hebben. Door een doordacht locatieplan te ontwikkelen, minimaliseren we waste en garanderen we dat uw product op het juiste moment de juiste personen bereikt.

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises