full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
/
Mascottes

Aan de slag met mascottes

Onze mascottes brengen een extra dimensie aan uw promotie of evenement. Of het nu gaat om festivals, winkelcentra of bedrijfsevenementen, onze mascottes trekken direct de aandacht en zorgen voor een speelse, toegankelijke sfeer. Ze zijn ideaal om uw merk op een leuke en memorabele manier te presenteren, waarbij ze interactie aangaan met zowel jong als oud. Met een sterke visuele aanwezigheid en energieke performance zorgen onze mascottes voor een onvergetelijke ervaring en versterken ze de band met uw doelgroep.

Dit zijn onze mascottes

Laat ze jouw merk ervaren

Onze mascottes zijn meer dan alleen een eyecatcher. Ze worden zorgvuldig getraind om uw merkboodschap over te brengen en in lijn te blijven met uw merkidentiteit. We bieden volledig maatwerk: van de keuze van het kostuum tot het inlezen op uw merk en doelen, zodat elke mascotteactie naadloos aansluit bij uw promotiecampagne.
Verhoog de zichtbaarheid met mascottes

Auxilium biedt unieke thema karakters aan die uw merkpromotie of evenement onvergetelijk maken. Onze karakters trekken aandacht, stimuleren interactie met uw doelgroep, en dragen bij aan free publicity. Ze zijn een fotogenieke aanwinst voor elk evenement, waardoor uw merk extra opvalt.

Interactie en beleving

Of u nu de voorkeur geeft aan populaire figuren zoals Batman of seizoensgebonden favorieten zoals de Kerstman, Auxilium zorgt voor de perfecte match inclusief authentieke kostuums. Deze karakters verhogen niet alleen de betrokkenheid bij uw doelgroep, maar maken uw locatie ook tot dé plek waar men wil zijn.

Versterk de ervaring met fotomarketing

Combineer de inzet van mascottes met onze fotomarketingdiensten voor een dubbele impact. Direct ter plaatse geprinte foto’s of online te downloaden beelden creëren blijvende herinneringen en vergroten de digitale voetafdruk van uw evenement of merk. Dit biedt een prachtige kans om uw doelgroep op een interactieve manier te bereiken en te engageren.

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises