full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
/
Demonstraties

Aan de slag met demonstraties

Bij Auxilium verzorgen we professionele productdemonstraties die uw merk op de voorgrond plaatsen. Of het nu gaat om grote evenementen zoals de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs, of om instore demonstraties in groothandels en winkels, onze demonstraties zijn gericht op het stimuleren van directe aankopen.

Dit zijn onze demonstraties

Laat ze jouw merk ervaren

Onze aanpak is volledig afgestemd op uw product en doelgroep. We bieden zowel individuele als groepsdemonstraties. Onze demonstrateurs fungeren als uw merkambassadeurs: zij kennen uw product door en door en bouwen sterke relaties op met zowel klanten als retailers. Daarnaast bieden wij uitgebreide logistieke ondersteuning, van demomateriaal tot locatieplanning, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
Individuele en groepsgewijze benadering

Auxilium past de benadering aan op basis van het product, de dienst, en de locatie. Voor groepsdemonstraties gebruiken we technologieën zoals headsets voor heldere communicatie, essentieel voor het trekken van meer bezoekers naar het verkooppunt.

Merk ambassadeurs als merkvertegenwoordigers

Onze demonstrateurs zijn de gezichten van uw merk, gewapend met uitgebreide kennis over uw producten, de markt en de prijsstelling. Zij bouwen positieve relaties op met retailers en hun personeel, gericht op het doel van structurele omzetverhoging.

Maatwerk en logistieke ondersteuning

Auxilium biedt volledige logistieke ondersteuning, van gekoelde opslag tot de productie van demomateriaal en het plannen van demonstratielocaties. Onze heldere procedures zorgen ervoor dat iedereen, van klant tot winkelpersoneel, volledig is voorbereid op de promotieacties.

Met Auxilium kiest u voor een strategische partner die zich inzet voor het verhogen van uw verkoop door middel van effectieve demonstraties en een professionele presentatie van uw merk.

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises

Demonstraties van Auxilium Fieldmarketing

Demonstraties zijn een krachtig middel om producten tot leven te brengen. Of het nu gaat om kookdemonstraties, verkoopdemonstraties of productdemonstraties, ze bieden consumenten de mogelijkheid om direct kennis te maken met nieuwe items. Bij Auxilium Fieldmarketing begrijpen we hoe belangrijk deze interactie is. Wij zorgen voor unieke ervaringen die niet alleen informeren, maar ook inspireren en enthousiasmeren. Laat je verrassen door wat onze demonstraties kunnen betekenen!

Demonstraties door Auxilium

Demonstraties door Auxilium brengen producten tot leven. Ze creëren een directe connectie tussen het merk en de consument. Deze interacties zijn niet alleen informatief, maar ook zeer vermakelijk. Onze aanpak is uniek. We zorgen ervoor dat elke demonstratie perfect aansluit bij de doelgroep. Dit betekent dat we rekening houden met hun wensen en behoeften. Dankzij deze persoonlijke benadering voelen deelnemers zich meer betrokken.

Bij Auxilium geloven we in de kracht van visuele presentaties. Mensen onthouden beter wat ze zien en ervaren dan wat ze lezen of horen. Daarom richten onze teams zich op aantrekkelijke displays die aandacht trekken. Daarnaast bieden wij deskundige begeleiding tijdens elke demonstratie. Onze medewerkers hebben diepgaande productkennis en kunnen vragen direct beantwoorden. Hierdoor ontstaat er vertrouwen in het product, wat cruciaal is voor eventuele aankopen.

Of je nu een klein evenement organiseert of deelneemt aan grote beurzen, onze demonstraties maken altijd indruk. Ze zijn ontworpen om te inspireren en consumenten te motiveren om actie te ondernemen!

Productdemonstraties door Auxilium

Productdemonstraties door Auxilium zijn een krachtige manier om consumenten te bereiken. Deze demonstraties bieden de kans om producten in actie te zien, wat vaak meer overtuigend is dan traditionele advertenties. Tijdens een productdemonstratie kunnen klanten direct vragen stellen. Dit creëert interactie en maakt het mogelijk om onzekerheden weg te nemen. Het team van Auxilium zorgt ervoor dat iedere demonstratie boeiend en informatief is.

De focus ligt op het tonen van voordelen en functionaliteiten van producten. Klanten krijgen de mogelijkheid om zelf het product uit te proberen, waardoor ze zelf ervaren hoe het werkt. Dit interactieve aspect versterkt hun interesse. Daarnaast worden kennis en enthousiasme overgebracht aan potentiële kopers. De deskundige medewerkers delen tips en trucs die waarde toevoegen aan de ervaring van de consument.

Deze aanpak resulteert niet alleen in directe verkoop maar bouwt ook vertrouwen op bij klanten. Ze voelen zich beter geïnformeerd en hebben meer vertrouwen in hun aankoopbeslissingen dankzij deze persoonlijke benadering door Auxilium.

Verkoopdemonstraties door Auxilium

Verkoopdemonstraties door Auxilium zijn een krachtige manier om producten effectief onder de aandacht te brengen. Tijdens deze demonstraties krijgen consumenten de kans om het product in actie te zien. Dit maakt het makkelijker om de voordelen en functionaliteiten direct te begrijpen. De interactieve aanpak van Auxilium zorgt ervoor dat klanten betrokken raken bij het proces. Ze kunnen vragen stellen, feedback geven en zelfs zelf ervaring opdoen met de producten. Dit versterkt niet alleen hun interesse, maar creëert ook een gevoel van vertrouwen.

Bij verkoopdemonstraties draait alles om verbinding maken met potentiële kopers. Door gebruik te maken van aantrekkelijke presentatietechnieken weet Auxilium dit perfect uit te voeren. Het team is goed getraind en begrijpt hoe ze verschillende doelgroepen moeten aanspreken. Bovendien worden er vaak speciale aanbiedingen gedaan tijdens deze evenementen, wat extra motivatie biedt voor aankopen ter plaatse. Klanten voelen zich unieke kansen aan hun geboden die ze anders misschien zouden missen.

Met verkoopdemonstraties helpt Auxilium bedrijven niet alleen nieuwe klanten aan te trekken, maar ook bestaande relaties verder uit bouwen.

Kookdemonstraties door Auxilium

Kookdemonstraties door Auxilium zijn een waardevolle manier om consumenten te betrekken en hen kennis te laten maken met nieuwe producten. Tijdens deze interactieve sessies krijgen deelnemers de kans om niet alleen te leren, maar ook zelf actief aan de slag te gaan. De chefs van Auxilium presenteren verschillende recepten en technieken met hun producten, wat zorgt voor een unieke ervaring.

De sfeer is vaak ontspannen en gezellig. Mensen kunnen vragen stellen, tips ontvangen en zelfs proeven van de gerechten die bereid worden. Dit maakt kookdemonstraties bijzonder aantrekkelijk voor zowel thuischefs als culinaire enthousiastelingen. Bovendien versterkt het directe contact tussen klant en product het vertrouwen in de aankoopbeslissing. Wanneer mensen zien hoe eenvoudig lekkere maaltijden bereid kunnen worden met specifieke ingrediënten of apparaten, zijn ze eerder geneigd tot aankoop over te gaan. Kookdemonstraties dragen dus bij aan het succes van verkoopdemonstraties en productpromoties.

Door deze aanpak creëert Auxilium niet alleen merkloyaliteit, maar stimuleert ook een actieve betrokkenheid bij klanten. Het enthousiasme dat tijdens deze demonstraties ontstaat kan leiden tot positieve mond-tot-mondreclame. Een win-win situatie voor zowel consumenten als bedrijven!