full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
Cruiseschepen

Cruiseschepen

Cruiseterminals zijn dynamische plekken waar duizenden passagiers dagelijks in- en uitchecken. Het is een drukke setting waar reizigers hun vakantie beginnen of eindigen, wat vraagt om een goed georganiseerde en klantvriendelijke omgeving

Kun jij wat hulp gebruiken bij de cruiseterminals?

Auxilium regelt het allemaal

Van het begeleiden van passagiers naar de juiste balies tot het controleren van bagage en documenten, alles verloopt in een strakke, gecoördineerde stroom. In deze hectische omgeving is het cruciaal dat reizigers zich welkom en op hun gemak voelen. 
Wil jij de ultieme klantbeleving bieden?
Onze medewerkers spelen hierbij een essentiële rol

Onze medewerkers spelen een essentiële rol voor het bieden van de ultieme klantbeleving. Ze zijn niet alleen vriendelijk, maar ook assertief en professioneel, wat hen in staat stelt om op een proactieve manier vragen te beantwoorden, passagiers de weg te wijzen en eventuele problemen snel op te lossen. Met hun klantgerichte aanpak zorgen ze voor een stressvrije ervaring, waarbij elke reiziger met een glimlach geholpen wordt. Hun professionaliteit zorgt voor vertrouwen en hun alertheid garandeert een soepele doorstroom van passagiers.

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises