PROMOTIEBUREAU

promotiebureau Auxilium

Al weer meer dan 25 jaar een bekend promotiebureau door heel Nederland! Auxilium Promotie & Advies is een full service promotiebureau. Auxilium is onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group en is gevestigd te Amsterdam. Maar werkzaam door heel Nederland.

 

Bij Auxilium kennen we de kracht van doelgerichte 1 op 1 communicatie door en door. Ons dienstenpakket strekt zich uit van de ontwikkeling van creatieve concepten tot en met de uitvoering van A tot Z. Op basis van een doordachte strategie, een schat aan ervaring en een scherp oog voor kwaliteit.

promotiebureau voor maatwerk

 

Diensten Auxilium

Auxilium heeft enthousiaste en representatieve medewerkers voor de meest uiteenlopende acties:

 
 

BEUQ!

Auxilium erkent dat de begeleiding van promotiemedewerker (s) continue, structurele en specifieke aandacht behoeft. Auxilium Promotie & Advies heeft om de kwaliteit van haar promotiemedewerker (s) te garanderen destijds besloten om een aparte divisie hier voor op te richten genaamd BEUQ!.

 

BEUQ!, eveneens onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group, is gespecialiseerd in Flex recruitment en payrolling. BEUQ! concentreert zich puur op de werving en selectie van enthousiaste en gemotiveerde promotiemedewerker (s), alsmede op het samenstellen van de meest optimale teams voor onze promotie acties.

 
Scroll Up