HOST & HOSTESS SERVICE

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel!

Bij Auxilium begrijpen we dat de kracht van een eerste indruk onmiskenbaar is. Daarom zetten wij host(ess) in die niet alleen uw evenement verrijken met hun enthousiasme en gastvrijheid, maar ook uw organisatie representatief vertegenwoordigen. Onze professionals zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun verzorgde uiterlijk, enthousiasme, professionaliteit en uitstekende communicatievaardigheden.

Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een feestelijke ontvangst of elke andere locatie, onze hostessen voegen een onmisbare waarde toe. Ze zijn getraind om met oog voor detail en een charmante, open houding elke gast zich welkom te laten voelen. Auxilium zorgt ervoor dat de host(ess) die uw bedrijf vertegenwoordigt, perfect aansluit bij uw product, dienst of merk, voor een onvergetelijke ervaring.


Service op maat

Auxilium staat voor maatwerk in host en hostess services, waarbij elke opdracht uniek wordt benaderd. We inventariseren grondig uw wensen, bieden persoonlijk advies en creëren een op maat gemaakt plan van aanpak. Onze zorgvuldige selectie van hosts en hostesses is gebaseerd op ervaring, talenkennis, en specifieke uiterlijke kenmerken, om zo perfect aan te sluiten bij de uitstraling en doelen van uw evenement.

Onze professionals zijn getraind om elk detail van hun taken te beheersen, zodat uw bedrijf of merk de aandacht trekt die het verdient. Of het nu gaat om beurzen, congressen, evenementen, dealershows, of winkelopeningen, onze veelzijdige teams zorgen voor een hartelijke ontvangst en efficiënte registratie van gasten. Met Auxilium tilt u uw evenement gegarandeerd naar een hoger niveau.

gerelateerde onderwerpen: | hospitality | hostess travel service | modellen | gridgirls | beursmedewerkers |