HOSTESS SERVICE

Geen tweede kans voor een eerste indruk!

Een positieve indruk wordt naast een goed concept en een verrassende aankleding voornamelijk bepaald door de enthousiaste, servicegerichte, representatieve hostess of host. Zij vertegenwoordigen uw organisatie en zijn het visitekaartje van uw bedrijf!

 

Onze professionele hosts & hostesses dienen te voldoen aan onze basisvoorwaarden: een goed verzorgd uiterlijk, een gezonde dosis enthousiasme, gastvrij, open en charmant, een professionele en servicegerichte instelling en uiteraard sterke goede communicatieve vaardigheden met een oog voor detail! Onze hostessen zijn op verschillende locaties inzetbaar. Denk hierbij ook aan evenementen of ontvangsten waar de hostesses een belangrijke functie kunnen vervullen. Welke locatie dan ook, wij zorgen ervoor dat de juiste hostesses voor uw product, dienst of merk worden ingezet.

Hostess service

 

Hostess maatwerk

Per opdracht is maatwerk geboden. Net zoals elke opdracht verschillend is hebben onze hostesses (gelukkig) ook hun specifieke eigenschappen. Na inventarisatie van alle wensen, het uitbrengen van advies en het opstellen van een plan van aanpak selecteren wij alle host en hostesses die hierbij perfect aansluiten.

 

Afgezien van ervaring in de werkzaamheden selecteren wij bijvoorbeeld op leeftijd, talenkennis en  gewenste uiterlijke kenmerken. Natuurlijk worden de hostesses tot in het kleinste detail op hun verantwoordelijke werkzaamheden voorbereid, waardoor uw bedrijf, merk of activiteit de uitstraling en aandacht krijgt die het verdient.

 
 

Professionele hostess en host

De host en hostess van Auxilium Hospitality Service zijn zeer flexibel inzetbaar. Beurzen, congressen, evenementen, dealershows een feestelijke opening van een winkel of een spannende tour door de pitstraat van Circuit Park Zandvoort. Ook een hartelijk ontvangst en de registratie van de gasten zijn taken die u gerust aan hen kunt overlaten.

 

gerelateerde onderwerpen: | hospitality | hostess travel service | modellen | gridgirls | beursmedewerkers |

 
Scroll Up