WERKEN OP SCHIPHOL

Schiphol: de wereld in het klein

Altijd al willen werken in een dynamische en internationale werkomgeving? Kom dan voor ons op werken op Schiphol: ‘’ de wereld in het klein’’. De Sales & Retail Service van Auxilium verzorgt al jaren promoties voor en achter de douane op Schiphol Airport Amsterdam. Wij verzorgen promoties voor diverse merken zoals: Tesla, Jim Beam, Leonidas, Moet Hennessy, Neuhaus, Hendrick’s Gin, Old Pulteney, Courvoisier, Piper Heidsieck en Whitley Neill.

 

werken op Schiphol impliceert:

  • Een internationale en dynamische werkomgeving
  • Een leuk en enthousiast team van sales promotors
  • Flexibele diensten
  • Speciale salestraining
  • Diverse merk- en product trainingen
  • Afwisselend werk voor diverse A-merken
  • Marktconforme beloning

Lijkt het je leuk om voor Auxilium te werken op Schiphol voor een van onze mooie merken, deel uit te maken van ons succesvol Schiphol-team en vind je het een uitdaging om internationaal aan de slag te gaan? Kijk dan snel hieronder naar de openstaande vacatures en/of vul direct het sollicitatieformulier in. De werving en selectie voor Auxilium wordt verzorgd door BEUQ! Flex Recruitment, volle zuster van Auxilium. Hoe dan ook nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

JOIN OUR TEAM

 

SALES-PROMOTORS SCHIPHOL

Als sales promotor werk je in de Duty-free winkels of in de vertreklounges achter de douane. Je benadert passagiers om deze kennis te laten maken met het merk dat jij vertegenwoordigt om uiteindelijk over te gaan tot verkoop.

 

Uiteraard krijg je voorafgaand aan de acties een speciale sales training van Auxilium om alle tips & tricks te leren. Daarnaast krijg je ook per merk/product een speciale training van de klant zelf, zodat je goed voorbereid aan het werk gaat en alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

 

Lees meer over deze vacature

 
 

Category Sales Adviseur

Als Category Sales adviseur werk je in de Duty-free winkels achter de douane. Je werkt als category expert niet voor één bepaald merk, maar voor een hele category aan merken. De categorieën zijn drank, chocolade en tabak.

 

Jij helpt en assisteert alle klanten in de winkel met jouw kennis om een goede keuze te maken binnen je category. Affiniteit hebben met één of meerdere categorieën is een must!

 

Lees meer over deze vacature

 
 

Manderin speaking sales representatives

Auxilium Promotie & Advies is searching for Mandarin speaking promotion/ sales representatives at Schiphol Airport. Are you a social, enthusiastic person, do you speak fluently Mandarin and do you like to use your skills in an international environment?

 

Do you like to support, help and inform people and do you see a challenge in putting a smile on someone’s face? Then we have the job for you!

 

Read more about this job

 
Scroll Up