WERKEN OP JAARBEURS UTRECHT

Ben jij ons visitekaartje?

Host & hostesses op Jaarbeurs Utrecht

MEER DAN WELKOM!

Werken op Jaarbeurs Utrecht? Heb je passie voor hospitality? Ben je flexibel, proactief en service gericht? Vind jij het een uitdaging om het bezoek aan de beurs voor alle gasten tot een onvergetelijke succes te maken? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Als host of hostess werken op Jaarbeurs Utrecht biedt je de mogelijkheid tot interactief werk. Contact met verschillende bezoekers en wisselende werkzaamheden. En je maakt onderdeel uit van een waanzinnig leuk team aan collega’s. JOIN OUR TEAM!

 

JAARBEURS UTRECHT

Auxilium Hospitality Service is bijzonder trots dat zij zich preferred supplier van Jaarbeurs Utrecht mag noemen. Daarom mag zij tijdens elke beurs alle hosts & hostesses leveren. Niet alleen ter ondersteuning van Jaarbeurs Utrecht zelf. Ook ten behoeve van alle deelnemende standhouders uit binnen- en buitenland.

Werken op Jaarbeurs Utrecht

 

Wat kun je verwachten?

Een positieve indruk wordt voornamelijk bepaald door enthousiaste, servicegerichte, representatieve hosts en hostessen. Als host of hostess Jaarbeurs vertegenwoordig je en ben je het visitekaartje van Jaarbeurs Utrecht en al haar exposanten.

Voor een host of hostess Jaarbeurs zijn de werkzaamheden zijn enorm divers. Van het verwelkomen en doorverwijzen van bezoekers, het uitdelen van plattegronden en het scannen van toegangstickets tot het voorzien van een hapje en een drankje aan alle bezoekers op een stand.

 
 

Wie zoeken wij?

  • Dames / heren
  • Representatief en verzorgd uiterlijk
  • Enthousiast, spontaan, gastvrij
  • Assertief, correct en hulpvaardig
  • Vermogen zich aan te passen aan situaties en doelgroep(en)
  • Zowel zelfstandig als teamplayer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede beheersing meerdere talen is een pré
  • Flexibel en regelmatig inzetbaar
  • Woonachtig in (directe omgeving) Utrecht

 
 

Wat bieden wij?

Auxilium Hospitality Service formeert een zo vast mogelijk team, dat na training en een inwerkperiode ingezet zal worden ten behoeve van alle gewenste werkzaamheden die de Jaarbeurs Utrecht van ons verlangt. Maar uiteraard zullen we je ook vragen voor werkzaamheden elders.

Als host & hostess Jaarbeurs werkt op oproepbasis, in teamverband met leuke collega’s en in een uitdagende, super actieve werkomgeving. De flexibele werktijden garanderen afwisseling in beleving en werkzaamheden en dat allemaal tegen een meer dan marktconforme beloning. Zowel op flexibele als ZZP basis mogelijk.

 

 
 

Join our team!

Lijkt het je leuk om voor Auxilium Hospitality Service te werken op Jaarbeurs Utrecht en deel uit te maken van ons team?  De werving en selectie voor Auxilium wordt verzorgd door BEUQ! Flex Recruitment, volle zuster van Auxilium.

 

Vul direct het sollicitatieformulier in of mail een korte motivatie inclusief een leuke, spontane foto van jezelf naar sollicitatie@beuq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 
Scroll Up