thema karakters

Verhoog de zichtbaarheid met thema karakters:
Auxilium Promotie & Advies biedt unieke thema karakters aan die uw merkpromotie of evenement onvergetelijk maken. Onze karakters trekken aandacht, stimuleren interactie met uw doelgroep, en dragen bij aan free publicity. Ze zijn een fotogenieke aanwinst voor elk evenement, waardoor uw merk extra opvalt.

Interactie en beleving:
Of u nu de voorkeur geeft aan populaire figuren zoals Batman of seizoensgebonden favorieten zoals de Kerstman, Auxilium zorgt voor de perfecte match inclusief authentieke kostuums. Deze karakters verhogen niet alleen de betrokkenheid bij uw doelgroep maar maken uw locatie ook tot dé plek waar men wil zijn.

Versterk de ervaring met fotomarketing:
Combineer de inzet van thema karakters met onze fotomarketingdiensten voor een dubbele impact. Direct ter plaatse geprinte foto’s of online te downloaden beelden creëren blijvende herinneringen en vergroten de digitale voetafdruk van uw evenement of merk. Dit biedt een prachtige kans om uw doelgroep op een interactieve manier te bereiken en te engageren.

Met Auxilium’s thema karakters en fotomarketing zet u een stap extra in de wereld van promotie, door niet alleen de aandacht te trekken maar deze ook vast te houden. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te verkennen!