Studenten bijbaan

OP ZOEK NAAR EEN STUDENTEN BIJBAAN?

Op zoek naar een studenten bijbaan zoals hostesswerk of promotiewerk? Ben jij representatief, enthousiast, charmant, overtuigend en flexibel? Ben je een teamplayer of juist een individualist? Bezit je over een goede dosis humor en heb je goede communicatieve vaardigheden? Ben je service gericht, dienstverlenend ingesteld, assertief en heb je oog voor detail? Kortom, beschik je over deze eigenschappen dan ben je zeker geschikt voor hostesswerk of promotiewerk bij Auxilium Promotie & Advies! Auxilium Promotie & Advies is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers in heel Nederland die ons team komen versterken. Hostesswerk of promotiewerk bij Auxilium impliceert afwisselend werk, op de meest uiteenlopende tijdstippen en locaties als beurzen, festivals, bioscopen, evenementen en winkelcentra, voor prachtige merken en ….. met super leuke collega’s. SOLLICITEER NU!


WIE ZIJN WIJ?

Auxilium Promotie & Advies is de bakermat van de AUX Fieldmarketing Group. Auxilium is een full service bureau voor promotiewerk, sales en hospitality en zorgt ervoor dat merken, producten en diensten op doeltreffende wijze onder de aandacht worden gebracht van uiteenlopende doelgroepen, op verschillende locaties en de variabele tijdstippen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en heeft een nevenvestiging in Utrecht, alwaar zij preferred supplier is van Jaarbeurs Utrecht.

BEUQ! is de volle zuster van Auxilium Promotie & Advies en heeft zich gespecialiseerd in flex recruitment. BEUQ! is zeg maar de HR-afdeling van Auxilium Promotie & Advies en verzorgt de werving & selectie van energieke mensen die op zoek zijn naar een leuke flexibele bijbaan of op projectbasis.