STANDBEMANNING

standbemanning die indruk maakt!

Een succesvolle beurs wordt naast een goed doordacht concept voornamelijk bepaald door een  open, gastvrije, actieve standbemanning. De beursmedewerkers van Auxilium complementeren uw team en is het visitekaartje van uw bedrijf. Reeds jaren mag Auxilium o.a. de RAI en Jaarbeurs Utrecht tot haar klantenkring rekenen. Onze medewerkers worden vooraf uitgebreid geïnstrueerd, waarbij cultuur en werkwijze van uw bedrijf niet onbesproken blijft. Zodoende creëren we de (terechte) indruk bij de bezoeker dat onze standbemanning één is met uw product of organisatie.

aanpassen aan uw doelgroep

 

De beursmedewerker die uw werk verlicht!

De beursmedewerker van Auxilium heeft veel ervaring als standbemanning en alle belangrijke werkzaamheden die hierbij komen kijken. Op beurzen gaat het vaak om lange dagen, zere voeten vermoeiende vragen. Maar toch zullen onze beursmedewerkers  er zorg voor dragen dat het uw klanten aan niets ontbreekt.

Onze beursmedewerker zijn servicegericht, enthousiast, representatief en spreken diverse talen. Dat is dé beursmedewerker van Auxilium!.

 
 

Hostessen die uw klant als koning behandelen!

De hostessen en hosts van Auxilium zijn onze dames of heren die overal ogen en oren heeft, waardoor zij op elke situatie adequaat kunnen inspelen.

Onze hostessen zien een stresssituatie als een uitdaging. Een uitdaging die zij altijd aangaan met een stralende glimlach en een vriendelijk woord. De professionele hostessen van Auxilium zijn zeer flexibel en inzetbaar op diverse evenementen. Of het nou gaat om een feestelijke opening van uw winkel of registratie van uw gasten bij een event, onze hostessen zullen uw klanten als koning behandelen.

 
 

Modellen voor free publicity

Onze modellen hebben niet alleen een enorme aantrekkingskracht; ook communicatief staan zij hun mannetje!  Niets is zo belangrijk als de juiste communicatie. Onze modellen beschikken dan ook over een goede overtuigingskracht om een merk, product of event onder de aandacht te brengen

Een aparte tak van sport is het inzetten van modellen als Starting Grid Girls. Pitspoezen in de volksmond.  genoemd. Op vele evenementen zoals de Masters Of F3 in Zandvoort, TT in Assen en  de jaarlijkse Motorbeurs in Utrecht zijn onze pitspoezen te vinden. Free publicity gegarandeerd!

 

gerelateerde onderwerpen: | hospitality | hostessen | hostess travel service | modellenpromotieteam |

 
Scroll Up