Shopping Stimulate Program Auxilium Sales & Retail Service

Flexibel, motiverend, efficiënt!

Ons Shopping Stimulate Program is Een positief verkoop stimulerend beloningsprogramma, waarin elk gewenst onderdeel inclusief het verkopend personeel aandacht krijgt.

Een programma met een competitief karakter waarmee u extra focus op uw merk/product verkrijgt en direct het verkooppersoneel op positieve wijze bij uw doelstellingen betrekt.

De basis gedacht bestaat uit het toekennen van (bonus)punten aan onderdelen die voor u zeer belangrijk zijn. Welke onderdelen maakt u dus zelf uit. Het verkoopteam of een lid uit het verkoopteam die de  meeste punten vergaart wint! En staat een beloning (naar uw keuze) te wachten.

Staat bijvoorbeeld de display en/of overig POS materiaal conform afspraken geplaatst? Worden de producten op de afgesproken wijze getoond?  Hoeveel producten zijn er verkocht? Is er voldoende voorraad aanwezig?  Geeft het personeel het juiste antwoord op een bepaalde vraag (suggestive selling) van de Mystery Shopper?

Allerlei onderdelen waarmee men dus punten kan vergaren. Hoe beter het onderdeel beoordeeld wordt, des te hoger het aantal punten. Hoe belangrijker het onderdeel, des te hoger waardeert u het aantal te winnen punten.  En u bepaalt ook nog eens zelf wat de winnaar met de meeste punten als stimulerende beloning tegemoet kan zien.

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op! Wij denken graag met u mee omtrent de invulling.