Samplingteam

samplingteam Auxilium

Het inzetten van een samplingteam is de perfecte manier om doelgericht een grote groep mensen te bereiken en heeft zichzelf ruimschoots bewezen als succesvolle methode om de consument  tot aankoop over te laten gaan.

 

De teams leggen in al onze sampling activiteiten de nadruk op de merkwaarden van het merk /product, zodat de consument niet alleen de fysieke ervaring heeft van het proeven/gebruiken, maar het merk ook echt beleeft!

samplingacties worden ervaringen

 

DE KRACHT VAN SAMPLINGTEAMS

Het inzetten van een samplingteam is een uitstekend instrument om de doelgroep uw product te laten proberen. Door het directe, intensieve contact is de persoonlijke merkbeleving sterk en overtuigend.

 

Het contactmoment is kort, maar moet daardoor erg krachtig zijn. Het voordeel van een sampling team is dat uw boodschap door de 1 op 1 communicatie bij de potentiele klant wordt overgebracht

 
 

MAATWERK SAMPLINGTEAM

Door het leveren van maatwerk maakt Auxilium elke samplingactie uniek en opvallend. Ons samplingteam maakt uw samplingacties tot een ervaring, waardoor de impact van een de samplingactie groter wordt. Hierbij trachten wij lopende campagnes door te vertalen.

We houden daarbij ook specifiek rekening met de doelstelling en target van de actie. Maar ook met de doelgroep, de wijze van benadering, de juiste locaties en meeste effectieve tijdstippen.

 

Uiteraard kan Auxilium zorg dragen voor alle passende kleding en geschikte sample tassen of manden. Of andere ondersteunende materialen.

 
 

SAMPLINGTEAM LOCATIES

Van bioscopen tot winkel- en stadscentra, van horeca outlets tot parkeergarages, van festivals tot evenementen , van elke locatie weten wij wie er komt en wanneer, zodat uw product altijd op het juiste moment in de juiste handen terecht komt!

 

Om waste te voorkomen, wordt een optimaal locatieplan samengesteld waar onze samplingteams de doelgroep gaan benaderen. Promotiebureau Auxilium maakt voor u alle benodigde afspraken, maar beoordeelt ook alle mogelijkheden van guerilla samplingteams.

 

gerelateerde onderwerpen: | promotieteams | flyerteams | demonstraties | fotomarketing | goodiebags |

 
Scroll Up