Samplingteam

Samplingteam Auxilium Promotie & Advies

Het inzetten van een samplingteam is de perfecte manier om doelgericht een grote groep mensen te bereiken en heeft zichzelf ruimschoots bewezen als succesvolle methode om de consument tot aankoop over te laten gaan.

De teams leggen in al onze sampling activiteiten de nadruk op de merkwaarden van het merk /product, zodat de consument niet alleen de fysieke ervaring heeft van het proeven/gebruiken, maar het merk ook echt beleeft!

De kracht van samplingteams:
Auxilium Promotie & Advies benut de kracht van samplingteams om uw product direct bij de doelgroep te introduceren. Dit directe en persoonlijke contact zorgt voor een krachtige merkbeleving, essentieel voor het overtuigen van potentiële klanten. Door middel van 1 op 1 communicatie zorgen onze teams ervoor dat uw boodschap effectief wordt overgebracht.

Maatwerk samplingacties:
Elke samplingactie wordt door Auxilium Promotie & Advies op maat gemaakt, zodat deze niet alleen uniek en opvallend is, maar ook perfect aansluit bij uw campagnedoelstellingen en doelgroep. Of het nu gaat om de selectie van de juiste locaties, de meest effectieve tijdstippen, of de levering van passende kleding en samplingmaterialen, wij zorgen voor een naadloze uitvoering van uw samplingcampagne.

Strategische locaties voor maximaal bereik:
Met een uitgebreid begrip van waar en wanneer uw doelgroep zich bevindt, van bioscopen tot festivals, zetten we onze samplingteams in op locaties waar uw product de maximale impact zal hebben. Door een doordacht locatieplan te ontwikkelen, minimaliseren we waste en garanderen we dat uw product op het juiste moment de juiste personen bereikt.

Auxilium Promotie & Advies staat klaar om met innovatieve samplingstrategieën uw product in de spotlight te zetten en een onvergetelijke merkervaring te bieden.