sampling teams

sampling teams van Auxilium Promotie & Advies

Door sampling teams in te zetten kan de doelgroep uw producten direct proberen, wat bij een positieve ervaring vaak gelijk leidt tot aankoop. Hier ligt ook de kracht van sampling teams. De doelgroep wordt enthousiast gemaakt voor de aankoop van uw producten.  Het spreekt direct vertrouwen omdat de doelgroep het product direct kan proberen. Dit vertrouwen wordt natuurlijk door sampling teams ondersteund en uitgestraald. Zij delen het product met een pakkende boodschap uit en uw product doet de rest!

Sampling teams zorgen voor targeted 1 op 1 communicatie op de juiste locatie

Een band creëren met uw product is dé uitdaging voor alle sampling teams. Het contactmoment is kort, maar moet daardoor erg krachtig zijn. Het voordeel is natuurlijk dat uw boodschap door de 1 op 1 communicatie bij de potentiele klant wordt overgebracht. Daarnaast is het van belang om de samples op de juiste locatie aan de juiste mensen uit te delen. Elementen waar Auxilium Promotie & Advies zorg voor kan dragen.

Selectie sampling teams

Naast de methode, de locatie en doelgroep zijn de promotiemedewerkers in het sampling team natuurlijk van groot belang. Dit zijn uiteindelijk de mensen die het onvergetelijke moment moeten creëren bij uw doelgroep. De sampling teams horen dan ook aan te sluiten bij het gewenste profiel (geslacht, leeftijd, uitstraling, communicatieve vaardigheden).

Om de kwaliteit van onze promotiemedewerkers te garanderen en aparte focus vereist hebben is een aparte divisie opgericht: BEUQ!. Net zoals Auxilium Promotie & Advies maakt BEUQ! onderdeel uit van de AUX Fieldmarketing Group. BEUQ! is specialiseert in de werving en selectie van promotiemedewerkers voor al onze promotionele acties door heel Nederland en België. Als u nog  wensen heeft met betrekking tot het profiel van het sampling team, dan zullen wij een speciaal werving starten met mensen die complete dedication hebben aan uw merk.

 

gerelateerde onderwerpen: | promotieteams | host & hostesses | salesteam | beursmedewerkers | eventcrew |