salesteam

salesteam van Auxilium

Het salesteam maakt onderdeel uit van de sales & retail services van Auxilium Promotie & Advies. Verkopen is een topsport. Net als bij topsport is de prestatie in verkoop sterk afhankelijk van de gedrevenheid en teamspirit van het sales team. Auxilium, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group,  heeft een team van topverkopers in huis die naast hun sales skills klanten ook ondersteunen en informeren en daadwerkelijk zorgen voor (herhaal)aankopen.

Naast het samenstellen van een goed sales team, kan Auxilium ook zorgdragen om met u mee te denken over het verkoopconcept. Door ervoor te zorgen dat het team, na gedegen training en overdracht van  productinformatie, aanwezig is op de juiste plaats en op het juiste tijdstip, kan de doelgroep zo effectief mogelijk benaderd worden. Dit draagt bij aan een maximaal rendement en minimale waste.

salesteam voor B2C en B2B

Verkoop is een vak apart. Daarom is het inzetten van de juiste mensen van groot belang. Auxilium zorgt ervoor dat er een verkoopteam voor u klaar staat die gespecialiseerd zijn in de verkoop van uw producten/diensten. Zowel B2C als B2B. Vooraf wordt duidelijk besproken aan welke eisen en competenties de mensen moeten voldoen. Wij zorgen voor de werving, selectie en training van een flexibel verkoopteam die aan deze eisen voldoet en zal zorgen voor een hoge conversie.

De focus ligt hier naast de kwantiteit, ook op kwaliteit. Kwalitatieve verkoop zal zorgen dat de consumenten een goed gevoel bij de verkoop hebben, wat zorgt voor een positieve attitude en herhaalaankopen. Het salesteam van Auxilium kan op diverse locaties worden ingezet, zowel op evenementen, winkelcentra, beurzen of op een locatie waar de doelgroep zich veelvuldig aanwezig is. Het salesteam kan ook uiteraard ook ingezet worden ten behoeve van werving van abonnees en donateurs.

Wilt u een betere indruk krijgen over de mogelijkheden van ons salesteam? Bekijk dan onze case sales & retail service of neem contact met ons op.

 

gerelateerde onderwerpen: | merchandising | mystery visits | marktonderzoek |