SALES EN RETAILSERVICES

sales ondersteuning

Auxilium Promotie & Advies ondersteunt al jaren haar klanten in sales activaties. Zowel B2C als B2B. Horeca, groothandels, winkelcentra, evenementen, beurzen of airports: geen terrein is ons onbekend. Wij trachten onze diensten hieronder te categoriseren in salespromotions, merchandising – in al haar facetten- en Airport Retail Services.

 

Uiteraard dragen voor zorg voor uitgebreide inzichtelijke rapportages. Online en real time, zodat u alle geboekte resultaten kunt inzien. In samenwerking met onze zuster Target Questions en in overleg met de klant creëren we een omgeving waaruit u direct voordeel zult boeken en waar nodig direct kunt ingrijpen.

verkoopservices

 

salespromotions

Verkopen is een topsport. Net als bij topsport is de prestatie in verkoop sterk afhankelijk van de gedrevenheid en teamspirit van het verkoopteam. Auxilium Promotie & Advies heeft een team van topverkopers in huis die naast hun verkoop skills klanten ook ondersteunen en informeren en daadwerkelijk zorgen voor (herhaal)aankopen.

LEES MEER
 
 

MERCHANDISING

Merchandising is een onderdeel van ons verkoop en retailpakket, dat door de jaren heen een enorme groei heeft doorgemaakt.

Ons dienstenpakket is enorm breed. Display plaatsing en andere POS ondersteunende werkzaamheden, store checks en mystery visits.

lees meer
 
 

Airport Retail Services

In de internationale omgeving van de luchthaven heeft u behoefte aan een resultaatgerichte aanpak van salespromotions en aandacht voor uw merk. Reeds jarenlang worden vele merken vertegenwoordigd door onze brand ambassadors en salespromotors op de luchthavens, Schiphol Airport Amsterdam, Brussels Airport Zaventem en Charleroi Airport. Zowel voor als achter de douane.

lees meer
 
Scroll Up