promotieteams

promotieteams voor uw merk

De laatste maar wel zo belangrijke schakel zijn de promotieteams van Auxilium Promotie & Advies, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group. Al uw voorbereidingen en alle geleverde inspanningen zijn voor niets geweest als promotieteams de boodschap aan uw doelgroep niet juist overbrengen. En juist dat belang onderkent Auxilium Promotie & Advies. Zowel in de selectie en samenstelling van de promotieteams, als in de trainingen en de begeleiding van de teams op locatie. Onze ervaren promotieteams weten wat hen te doen staat: de uiteindelijke boodschap, duidelijk en op de juiste wijze communiceren! In woord, in gedraging, in beeld.

selectie en training promotieteams

Elke klant en elk merk heeft een eigen identiteit. Voor promotieteams geldt hetzelfde. In overleg met de klant wordt vooraf een duidelijk en uitgebreid profiel opgesteld; hierdoor werven en selecteren wij de best passende promotiemedewerkers. Alleen een leuke glimlach is uiteraard niet voldoende: een promotiemedewerker dient de capaciteit te hebben om die extra emotionele dimensie aan een merk toe te kunnen voegen.

De promotieteams worden samengesteld uit medewerkers die de gehele actieduur werken. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de actie, het type  team (promotieteams, flyerteam, samplingteams of een evenementmedewerker) wordt een uitgebreide mondelinge training georganiseerd. Indien noodzakelijk inclusief rollenspellen.

Alle leden van promotieteam ontvangen de actiemanual, waarin alle relevante zaken worden besproken. Deze manual dient als naslagwerk gedurende de gehele actie. Veelal bevattten onze actiemanuals ook stappenplannen, waarin de volgorde van de te verrichte werkzaamheden bepaald worden. We willen niets aan het toeval overlaten.

Tenslotte ontvangen alle promotiemedewerkers schriftelijk een dagelijkse briefing, waarin alle bijzonderheden betreffende de specifieke actiedag worden vermeld. Daags voor de actie wordt iedereen gebeld, waarna een kleine test wordt uitgelegd. Zodoende weten wij dat onze promotieteams tot in het kleinste detail goed voorbereid op pas gaan. Ons team, uw succes!

 

gerelateerde onderwerpen:  | promoties | samplingteams | flyerteams | thema karakters| foto marketing|