PROMOTIES

promoties: verschillende activiteiten

 

promotieteams

Promoties door middel van het inzetten van een promotieteam zijn een positief en krachtig medium om uw merk of product aan de doelgroep te presenteren of uw dienst (extra) onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

 

Het inzetten van een promotie team geeft met name ook de mogelijkheid om persoonlijk met uw doelgroep te communiceren, om persoonlijk een extra meerwaarde aan uw product of dienst toe te voegen.

Lees meer
 
 

flyerteams

Een flyeractie is een perfect middel om in een kort tijdbestek een langere boodschap aan de consument over te dragen.

 

Daarnaast leent een flyer actie zich bij uitstek om een bepaalde aanbieding te communiceren, waarbij de ingeleverde flyer als kortingsbon kan dienen.

 

Tenslotte is een flyer actie het instrument om traffic naar uw winkel, stand, evenement en dergelijke te genereren of later thuis uw website te bezoeken.

 

Lees meer
 
 

samplingteams

Het inzetten van sampling teams is de perfecte manier om doelgericht een grote groep mensen te bereiken en heeft zichzelf ruimschoots bewezen als succesvolle methode om de consument  tot aankoop over te laten gaan.

De teams leggen in al onze sampling activiteiten de nadruk op de merkwaarden van het merk /product, zodat de consument niet alleen de fysieke ervaring heeft van het proeven/gebruiken, maar het merk ook echt beleeft!

lees meer
 
 

demonstraties

Demonstraties stimuleren natuurlijk de aankoop door consumenten en vormen een effectieve manier om uw al dan niet zakelijke doelgroep kennis te laten maken met uw product.

 

Zij bieden daarnaast de mogelijkheid om nadere tekst en uitleg te geven en om interactief met uw doelgroep te kunnen communiceren.

lees meer
 
 

thema karakters

Promoties in combinatie met de inzet van thema karakters dragen zorg voor een extra attentiewaarde voor uw merk of dienst. Daarnaast dragen zij ongetwijfeld bij aan een extra interactie met uw doelgroep. Een complete beleving. Zowel in woord als in beeld.

 

gerelateerde onderwerpen:  | host & hostessen | modellen | fotomarketing |

Lees meer
 
Scroll Up