Promotieburo

promotieburo Amsterdam

Auxilium Promotie & Advies is een full service promotieburo met meer dan 25 jaar ervaring door heel Nederland! Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en heeft een nevenvestiging in Utrecht, alwaar zij preferred suplier is van Jaarbeurs Utrecht.
Wij zijn een promotieburo in de breedste zin van het woord variërend van promotionele acties met promotiemedewerkers, displays plaatsen door merchandisers, evenementmedewerker (s) voor op een beursstand tot aan ervaren horecapersoneel. U vraagt… Auxilium heeft de oplossing, waarbij voor uw merk onze favoriete rol een versterkende is!

Het dienstenpakket van promotieburo Auxilium strekt zich uit van conceptontwikkeling tot en met de daadwerkelijke uitvoering van de acties. Op ieder gewenst moment kunnen wij bij uw actie betrokken worden en onze kennis met u delen. Kennis waarbij het scherpe oog voor kwaliteit de leidraad is.

missie
Een voorwaarde voor het realiseren van onze missie is het opbouwen èn onderhouden van goede en lange relaties met onze opdrachtgevers, collega fieldmarketing bureaus, leveranciers en natuurlijk onze promotiemedewerkers. Dit alles op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en respect. De doelstelling is gebaseerd op de combinatie van krachtige strategieën, innovatieve concepten en een perfecte uitvoering. De resultaten: promotionele acties die effectief en meetbaar zijn voor onze klanten, op dé locaties waar de meeste groeipotentie is en de juiste doelgroep zich bevindt.

 

expert in promotionele acties

Promotieburo Auxilium Promotie & Advies zorgt ervoor dat uw merk, product of dienst op de meest doeltreffende en ludieke wijze onder de aandacht van uw doelgroep wordt gebracht. Gaat uw interesse uit naar een inzet van enthousiaste, representatieve promotieteams, waarvan elk teamlid zijn of haar vak verstaat? Of heeft u gerichte interesse in een bepaalde activiteit of type medewerkers? Bijvoorbeeld een promotieteam, flyerteam, samplingteam, demonstratieteams, salesteam, fotomarketingteam? Of op zoek modellen, host en hostessen, beursmedewerkers of een energie eventcrew?

Bent u op zoek naar een enthousiast en meedenkend promotieburo, dat voor u brand experience activiteiten ontwikkelt en uitvoert op de meest uiteenlopende landelijke locaties als festivals, stations, winkelcentra, horeca locaties, bioscopen en luchthavens? Of bent u op zoek naar een promotieburo dat voor u het totaalmanagement van een actie kan verzorgen en tevens zorg draagt voor de meest effectieve en kostenbesparende logistiek? U bent bij ons aan het goede adres!

Aux Field Marketing Group

Fieldmarketing is een breed begrip en bestrijkt veel verschillende, uiteenlopende en aanvullende disciplines. Disciplines die een aparte focus vereisen. De Aux Fieldmarketing Group  houdt hier in haar organisatiestructuur rekening mee door de oprichting van verschillende divisies. Naast promotiebureau Auxilium Promotie & Advies betreffen dit: