promotiebureau Alkmaar

Auxilium Promotie & Advies

Auxilium Promotie & Advies is als promotiebureau Alkmaar de bakermat van de AUX Fieldmarketing Group. Auxilium is een full service bureau voor promotie, sales en hospitality en zorgt er voor dat merken, producten en diensten op doeltreffende wijze onder de aandacht worden gebracht van uiteenlopende doelgroepen, op verschillende locaties en de variabele tijdstippen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en heeft een nevenvestiging in Utrecht, alwaar zij o.a. preferred supplier is van Jaarbeurs Utrecht. Hoewel een promotiebureau Alkmaar anders doet vermoeden: Auxilium werkt landelijk. Sterker: internationaal!

Auxilium Promotie & Advies, bekend als hét promotiebureau Alkmaar en verre omstreken, kent de kracht van doelgerichte 1 op 1 communicatie door en door. Ons dienstenpakket strekt zich uit van de ontwikkeling van creatieve concepten tot en met de uitvoering van A tot Z. Op basis van een doordachte strategie, een schat aan ervaring en een scherp oog voor kwaliteit.

We denken graag met u mee! Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoon +31 (0)20 4200860  of per email via info@aux.nl. U kunt ook hier direct uw offerte aanvragen.