promoteam

Promoteam voor uw merk

De laatste en zeer belangrijke schakel in het marketingcommunicatieproces is het directe contact met de consument. Dat onderdeel ligt volledig in handen van een promoteam. Onze promotiemedewerkers weten wat hen tijdens een promotieactie te doen staat: de uiteindelijke boodschap, duidelijk en op de juiste wijze overbrengen!

samplingteam: krachtig actiemechanisme
Een sampling team zorgt voor geconcentreerde aandacht. Bij Auxilium Promotie & Advies is een sampling actie nog steeds een zeer populair actiemechanisme. Ons sampling team krijgt een pakkende boodschap mee om te communiceren. En uiteraard dragen wij zorg voor de juiste doelgroep-locaties, teneinde zo min mogelijk waste te creëren. Onder waste verstaan we in dit geval dan niet alleen afval, maar ook die mensen waarvoor uw boodschap niet bedoeld is. Wij “samplen” uw merk de markt in!

Promoteam selectie

Een Auxilium promoteam, flyerteam of sampling team wordt middels strenge selecties en producttrainingen klaargestoomd voor het verantwoordelijke werk. Om een relatie tussen de consument en uw merk te creëren is het van belang dat het promoteam, flyerteam, sampling team of de evenementmedewerker de juiste uitstraling heeft en past bij uw doelgroep, het product of de dienst. Auxilium besteedt daarom veel aandacht aan het aanname- en selectiebeleid van haar promotiemedewerkers.

Elke klant en elk merk heeft een eigen identiteit. Voor een promoteam geldt hetzelfde. In overleg met de klant wordt vooraf een duidelijk en uitgebreid profiel opgesteld; hierdoor werven en selecteren wij de beste match met promotiemedewerkers.

 

gerelateerde onderwerpen: | fotomarketing|  thema karakters |  flyerteam | samplingteams |