Vacature Planner

Ben jij master in plannen en regelen? Kun je goed met mensen om gaan? Kom ons dan versterken als fulltime planner. Ervaring niet verplicht. Humor wel 😊.

Wie zijn wij?

Auxilium Promotie & Advies, is een full service bureau voor promotie, sales en hospitality en zorgt er voor dat merken, producten en diensten op doeltreffende wijze onder de aandacht worden gebracht van uiteenlopende doelgroepen, op verschillende locaties en de variabele tijdstippen.

Zo werken wij al jarenlang voor Jaarbeurs Utrecht, zijn wij groots aanwezig op Schiphol en hebben wij opdrachten op de leukste evenementen. Bekijk hier al onze andere opdrachten.

Wat ga je doen?

Regelen, puzzelen en anticiperen, want als fulltime planner fiks jij dat alle diensten met onze medewerkers worden gevuld. Je hebt dagelijks contact met de projectleiders en krijgt alle informatie die je nodig hebt om daarvoor het juiste profiel van onze medewerkers te selecteren.  Vervolgens duik je in het bestand van medewerkers om alle diensten op te vullen en de teams samen te stellen.

Je zult veel contact hebben met onze medewerkers. Niet alleen voor wat betreft beschikbaarheid en het inroosteren van deze groep. Maar individuele belangstelling vinden wij ook enorm belangrijk om bonding met en vertrouwen in onze medewerkers te vergroten. Jij bent hét gezicht van Auxilium naar onze medewerkers en hét hart van onze organisatie!

Samen met je collega zul je ook sollicitaties afnemen en beoordelen of er een match is met Auxilium en alle overige medewerkers. Daarnaast zullen ook enkele administratieve werkzaamheden tot je taken behoren als het opstellen en versturen van arbeidscontracten en het controleren van uur declaraties.

Tenslotte ben jij ook een trouble shooter. Want is er een medewerker ziek, moet er onverwachts opgeschaald worden of komt er iemand niet opdagen voor een dienst? Dan ga jij to the rescue en zoek je zo snel mogelijk vervanging of extra handen. Jij doet er alles aan om de planning rond te krijgen.

Als jij een goede organisatorische uitdaging niet uit de weg gaat, dan is dit dé baan voor jou.

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een informele, gezellige werksfeer in een klein team met loyale, hardwerkende collega’s die te allen tijde voor elkaar klaar staan. Zowel full-time als part-time mogelijk.

Elke dag wordt een uitgebreide lunch verzorgd en wordt in teamverband gegeten. Over de gezellige borrels praten we nu nog maar even niet 😊.

Wat vragen wij?

  • Een gezellige, sociale collega met een gezonde dosis humor
  • Je bent ambitieus, energiek en eager om nóg meer te leren.
  • Je weet het overzicht te bewaren en werkt goed onder druk.
  • Je werkt gestructureerd, werkt goed onder druk en denkt in oplossingen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goed inlevingsvermogen.
  • Je bent een team player en hebt geen 9 tot 5 instelling
  • Je hebt een goede beheersing Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk).
  • Je hebt in ieder geval een basale computerkennis

Ben jij de perfecte medewerker voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan jouw cv en motivatie naar Jennifer ten Have via jennifer@aux.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!