MODELLEN

Onze modellen: uw uitstraling

De modellen van Auxilium Promotie & Advies zijn zeer geschikt om in te zetten tijdens een speciale gelegenheid, personeelsfeest of relatie event. Zij vormen een prachtig visitekaartje tijdens het ontvangen en verwijzen van de gasten. Ook het poseren in unieke tenues tezamen met uw gasten heeft al regelmatig tot enorm succesvolle avonden geleid.

vergroten naamsbekendheid

 

Free publicity

Gasten en bezoekers vinden het altijd leuk om met modellen gefotografeerd te worden, de foto’s worden dan ook extra bijzonder, een mooie herinnering! Indien gewenst kunnen we ook de Fotomarketing  voor u verzorgen.

 

Onze modellen worden ook vaak ingezet als Starting Grid Girls voor het vergroten van uw naamsbekendheid en natuurlijk het genereren van free publicity.

 
 

Uw merk onder de aandacht

Onze modellen zijn niet alleen heel mooi, ook communicatief staan zij hun mannetje! Promotiebureau  Auxilium Promotie & Advies realiseert zich terdege hoe belangrijk communicatie is met de voor u zo belangrijke klant. Onze modellen beschikken dan ook over een goede overtuigingskracht om een merk, product of event onder de aandacht te brengen

 

Indien u meerdere keren een modellenteam wilt inzetten, zorgen wij voor een vaste poule van representatieve dames die uw bedrijfsfilosofie en missie feilloos overbrengen.

 
 

Starting Grid Girls

Een aparte tak van sport is het inzetten van modellen als Starting Grid Girls, ook wel pitspoezen genoemd. Deze promo models zijn te zien bij de start van een motor-of auto event. Auxilium heeft veel ervaring met pitspoezen op evenementen zoals de Masters of F3  in Zandvoort en TT Assen.

 

Door de enorme hectiek rondom een dergelijk event, is het belangrijk dat de Starting Grid Girls stevig in hun schoenen staan. Vandaar dat Auxilium dit speciale promoteam vooraf een uitgebreide briefing geeft waarbij onder andere de belangrijkste speerpunten worden doorgenomen vanuit de klant, wat resulteert in een optimale performance.

 

gerelateerde onderwerpen: | hospitalityhostess | modellen | beursmedewerkers | fotomarketing |

 
Scroll Up