MERCHANDISING

merchandising pakket Auxilium

Merchandising is een onderdeel van ons sales en retailpakket, dat door de jaren heen een enorme groei heeft doorgemaakt.  Auxilium Promotie & Advies is speciaal ingericht om het hele merchandising traject van A tot Z voor u uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan het maken van afspraken met locaties, kostenefficiënte routeringen, samenstellen en briefen van geschikte pool vaste merchandisers, verzorgen van alle bijbehorende logistiek inclusief opslag. En uiteraard dragen wij zorg voor een kwalitatieve en kwantitatieve (online) terugkoppeling van alle resultaten.

merchandising services

 

Display plaatsing

Een van de onderdelen van onze merchandising is het plaatsen en inrichten van displays en/of ander (reclame) materiaal bij verkoopkanalen. Tevens is het mogelijk ter plekke  uw producten/materiaal op het schap/in het verkoopkanaal aan te vullen.

 

Auxilium Promotie & Advies verzorgt voor vele klanten het display opbouw en plaatsen , vaak als verlengstuk van de eigen binnendienst of logistieke afdeling.

 
 

Storechecks

Met de storechecks krijgt u een duidelijk en actueel beeld van het productaanbod, presentatie en de prijzen. Tijdens de storechecks worden deze elementen ter plaatse gecontroleerd en wordt de actuele stand van zaken voor u in kaart gebracht.

 

Zo wordt er onder andere gekeken of de point-of-sale materialen correct zijn geplaatst, producten juist zijn geprijsd  en alles volgens afspraak worden gepresenteerd. En ook wordt direct een blik geworpen op hetgeen uw concurrenten doen.

 
 

Mystery shopping

Door een geïnteresseerde consument na te bootsen, kan veel informatie worden verkregen over de scherpte van het personeel, het niveau van de service of de kwaliteit van de communicatie. De mystery shopper van Auxilium Promotie & Advies is vooraf goed geïnformeerd en getraind om zich voor te doen als uw potentiële klant en zorgt er ook voor dat de gewenste feedback informatie wordt verkregen. Inclusief fotografie.

 

Onze zuster Target Questions draagt o.a. zorg voor de gehele (digitale) opzet van de rapportages en voor het bezoek script, waarlangs onze merchandisers alle stappen moeten volgen en alle gesprekken moeten voeren.

 

gerelateerde onderwerpen: |  mystery shopping  | merchandising | Airport Retail services | sales promotion |

 
Scroll Up