MERCHANDISING Auxilium Sales & Retail Service

Totaal merchandising pakket

Auxilium Sales & Retail Service is volledig ingericht om het hele merchandising traject van A tot Z voor u uit te voeren.  Hierbij kunt u denken aan het maken van afspraken met locaties, kostenefficiënte routeringen, samenstellen en briefen van geschikte pool vaste merchandisers en chauffeurs, verzorgen van alle bijbehorende logistiek inclusief opslag. En uiteraard dragen wij zorg voor een kwalitatieve en kwantitatieve (online) terugkoppeling van alle resultaten.


Display plaatsing

Het plaatsen van displays en ander POS materiaal is nog altijd zeer belangrijk ter stimulering en realiseren van (additionele) sales. Auxilium Sales & Retail Service verzorgt voor veel van haar klanten het plaatsen, opbouw en ombouw van winkeldisplay ’s, banners, vlaggen, wobblers, stickers of nieuwe schap stroken.

 

Auxilium Sales & Retail Service ontzorgt en kan voor u het gehele traject overnemen. Maar ook uit efficiency redenen nemen wij vaak vooraf contact op met de locaties alwaar de displays geplaatst moeten worden. Zodoende zijn wij er zeker van dat de locatie op de hoogte is van onze komst en zijn we er ook zeker van dat de benodigde ruimte ook daadwerkelijk beschikbaar is en/of voorbereid is.

Mede naar aanleiding van het contact met de locaties stellen wij de meest efficiënte en kostenbesparende routes op. We zien er op toe dat zo min mogelijk kostbaar tijdverlies ontstaat. Achteraf kunt een foto-rapport verwachten van hoe uw displays op verschillende locaties staan.

Alle logistieke diensten en warehousing kunnen uitbesteed worden aan Auxilium Sales & Retail Service. Met een loods van meer dan 300m2 is Auxilium in staat het volledige voorraadmanagement over te nemen.

gerelateerd: [fulfilment]


Schapverzorging: oog voor detail

Onder schapverzorging verstaan wij alle activiteiten die nodig zijn om een schap er zo aantrekkelijk mogelijk en conform uw afspraken met de retailers uit te laten zien.

Zijn de correcte schap- en prijskaartjes aanwezig? Is er sprake van het juiste aantal facings, met de juiste producten op de juiste plaats? Aan de hand van uw schappenplan wordt alles nauwkeurig gecontroleerd en in orde gemaakt. Ook het schoonmaken van het schap behoort tot de mogelijkheden. Auxilium Sales & Merchandise kan deze werkzaamheden in overleg met u verzorgen, in een frequentie, die u het beste past.

Eventueel in combinatie met een directe aanvulling van uw producten uit de voorraad die onze merchandisers standaard en route mee nemen.


Storechecks

Door middel van storechecks krijgt u een duidelijk en actueel beeld van productaanbod, presentatie en prijzen. Zowel van uw product als dat van de concurrentie.

 

Tevens wordt er gekeken of uw POS materiaal correct is geplaatst, producten juist zijn geprijsd en of alles volgens afspraak wordt gepresenteerd. Inclusief fotografie indien gewenst.

Uiteraard kan de storecheck uitgebreid worden naar wens. Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar het totaal aanbod in dezelfde productcategorie inclusief prijsverschillen? Wij brengen het graag voor u in kaart.

Uiteraard is het ook mogelijk om de storechecks en het plaatsen van (nieuwe) displays te combineren. Dit komt zelfs heel vaak voor aangezien onze medewerker toch op locatie is. Met een goede, vooraf besproken voorbereiding kan de merchandiser direct de store check verzorgen.