MERCHANDISING Auxilium Sales & Retail Service

Totaal merchandising pakket

Auxilium Sales & Retail Service is volledig ingericht om het hele merchandising traject van A tot Z voor u uit te voeren.  Hierbij kunt u denken aan het maken van afspraken met locaties, kostenefficiënte routeringen, samenstellen en briefen van geschikte pool vaste merchandisers en chauffeurs, verzorgen van alle bijbehorende logistiek inclusief opslag. En uiteraard dragen wij zorg voor een kwalitatieve en kwantitatieve (online) terugkoppeling van alle resultaten.


Display plaatsing

 

Auxilium Sales & Retail Service is uw expert in het stimuleren van sales door effectieve plaatsing van displays en ander POS-materiaal zoals banners, vlaggen, wobblers, en stickers. Wij nemen het volledige proces van plaatsing, opbouw, en ombouw voor onze rekening, inclusief voorafgaand overleg met locaties om ruimte en ontvangst te verzekeren.

Ons team optimaliseert routes voor efficiëntie en kostenbesparing, waarbij we tijdverlies minimaliseren. U ontvangt een gedetailleerd fotoverslag van de displayplaatsingen. Met meer dan 300m2 aan loodsruimte bieden we ook volledige warehousing en voorraadbeheer. Vertrouw op Auxilium voor een naadloze uitvoering van uw verkoopstimulerende activiteiten.

gerelateerd: [fulfilment]


Schapverzorging: oog voor detail

Onder schapverzorging verstaan wij alle activiteiten die nodig zijn om een schap er zo aantrekkelijk mogelijk en conform uw afspraken met de retailers uit te laten zien.

Zijn de correcte schap- en prijskaartjes aanwezig? Is er sprake van het juiste aantal facings, met de juiste producten op de juiste plaats? Aan de hand van uw schappenplan wordt alles nauwkeurig gecontroleerd en in orde gemaakt. Ook het schoonmaken van het schap behoort tot de mogelijkheden. Auxilium Sales & Merchandise kan deze werkzaamheden in overleg met u verzorgen, in een frequentie, die u het beste past.

Eventueel in combinatie met een directe aanvulling van uw producten uit de voorraad die onze merchandisers standaard en route mee nemen.


Storechecks

 

Storechecks door Auxilium Sales & Retail Service bieden waardevolle inzichten in het huidige productaanbod, presentaties, en prijsstellingen, zowel van uw producten als die van de concurrentie. Wij controleren de juiste plaatsing van POS materiaal, correcte prijsaanduidingen en of alles conform afspraak wordt gepresenteerd, met de optie voor fotografische documentatie.

Voor specifieke wensen, zoals een compleet overzicht van het aanbod binnen dezelfde productcategorie en prijsverschillen, staan we klaar om deze in detail voor u in kaart te brengen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om storechecks te combineren met het plaatsen of vernieuwen van displays, wat efficiëntie op locatie maximaliseert. Auxilium zorgt voor een naadloze uitvoering en gedegen voorbereiding voor elke storecheck en merchandising actie.