Auxilium Hospitality Jaarbeurs Utrecht

Auxilium: preferred supplier Jaarbeurs

Auxilium hospitality service

Op zoek naar gastvrouwen of gastheren voor uw beurs op Jaarbeurs Utrecht? Dan bent u bij Auxilium Hospitality Service aan het juiste adres! Jaarbeurs Utrecht heeft Auxilium geselecteerd als enige preferred supplier voor de levering van elke gastvrouw, gastheer of hostess bij Jaarbeurs voor alle standhouders uit binnen- en buitenland. De juiste keus, want Auxilium Hospitality Service heeft een 30 jaar lange ervaring met o.a. professioneel getrainde hosts & hostesses, stand- en beursbemanning en modellen. Niet alleen met Jaarbeurs Utrecht, maar ook met o.a. RAI Amsterdam, AHOY Rotterdam en Expo Houten heeft Auxilium goede samenwerkingen.

 

gastvrouw Jaarbeurs Utrecht

U kunt onze gastvrouwen & gastheren in de Jaarbeurs aan het werk zien tijdens de vele beurzen & events in de Jaarbeurs. Bijvoorbeeld de 50PlusBeurs, Bouwbeurs, Beurs Eigen Huis, Info Security, Elektrotechniek, ESEF, Kampeer en caravan jaarbeurs, Motorbeurs-Utrecht, PromZ Event, Vakantiebeurs, beurs Gebouwbeheer en VSK Beurs. Voor alle beurzen in Jaarbeurs Utrecht kunt u de Jaarbeurs kalender raadplegen.

 

maatwerk

Elke gastheer of gastvrouw dient perfect aan te sluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maakt Auxilium Hospitality Service vanuit haar eigen kantoor op Jaarbeurscomplex een selectie van dames/heren die 100% aan uw profiel voldoet. Bent u dus op zoek naar een professionele gastvrouw of gastheer voor uw stand of event, een elegant hospitality model of een hostess of host, neem gerust contact met ons op. U kunt altijd bellen met ons kantoor in Utrecht op tel.: 088-4200840 of vul direct het contactformulier in. Wij en onze gastvrouwen & gastheren staan graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit handen!