Hostessbureau Auxilium

geen tweede kans voor een eerste indruk!

Auxilium hospitality service

Op zoek naar hostesses voor uw beurs of evenement?  Dan bent u bij Auxilium Hospitality Service aan het juiste adres!  De juiste keus, want Auxilium Hospitality Service heeft een 30 jaar lange ervaring met o.a. professioneel getrainde hosts & hostesses, stand- en beursbemanning en modellen. Met de RAI Amsterdam, maar ook met o.a. Jaarbeurs Utrecht, AHOY Rotterdam en Expo Houten heeft Auxilium goede samenwerkingen. Jaarbeurs Utrecht heeft Auxilium zelfs geselecteerd als enige preferred supplier voor de levering van elke hostess bij Jaarbeurs voor alle standhouders uit binnen- en buitenland.

 

maatwerk

Elke hostess  dient perfect aan te sluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maakt Auxilium Hospitality Service vanuit haar kantoor in Amsterdam een selectie van dames/heren die 100% aan uw profiel voldoet. Bent u dus op zoek naar een flexibele hostess of host voor uw stand of event, een elegant hospitality model, een professionele gastvrouw of gastheer, Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen met ons kantoor in Amsterdam op tel.: 020-4200860 of vul direct het contactformulier in. Wij en onze hostesses/hosts staan graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit handen!

Hostessbureau Auxilium: verlengstuk van uw bedrijf

 

HOSTESSEN

Een positieve indruk wordt naast een goed concept en een verrassende aankleding voornamelijk bepaald door enthousiaste, servicegerichte, representatieve hosts en hostessen. Zij vertegenwoordigen uw organisatie en zijn het visitekaartje van uw bedrijf!

 

Auxilium Hostessbureau selecteert die hostessen, die perfect aansluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maken wij een selectie van dames/heren die aan uw profiel voldoet.

lees meer
 
 

BEURSMEDEWERKERS

Beurzen en congressen impliceren vaak lange dagen en zere voeten. Ondanks deze ongemakken zullen onze beursmedewerkers toch altijd vriendelijk blijven en ervoor zorgdragen dat het uw klanten aan niets ontbreekt.

Onze beursmedewerkers zien een stresssituatie als een uitdaging die zij altijd aangaan met een stralende glimlach en een vriendelijk woord. Kortom energiek en enthousiast!

lees meer
 
 

HOSTESS TRAVEL SERVICES

Een eerste indruk is vaak onuitwisbaar. Des te belangrijker is dat een eerste contact voor een onuitwisbare herinnering zorgdraagt. Onze host en hostessen van onze travel service realiseren zich dit terdege. Zij zijn vaak het allereerste contact waarmee buitenlandse gasten te maken krijgen. Als ambassadeur van uw bedrijf, merk of product.

 

Op verschillende locaties als cruise terminals, Schiphol, evenementen en hotels staan onze gastdames en gastheren klaar om uw gasten te ontvangen en te begeleiden.

lees meer
 
 

MODELLEN

Onze modellen vormen een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf, dienst of producten. De inzet van modellen leidt vaak tot natuurlijke interactie met uw doelgroep. En bovenal draagt de inzet van de modellen gegarandeerd bij tot free publicity. Onze modellen en Starting Grid Girls zijn gewend aan de hectiek die aandacht met zich mee brengt. Altijd die eeuwige glimlach, altijd die oplettendheid naar elke camera. Opperste concentratie vereist.

lees meer
 

Bent u dus op zoek naar een flexibele hostess of host voor uw stand of event, een elegant hospitality model, een professionele gastvrouw of gastheer of een enthousiast promotieteam? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen op nummer 020-4200860 of mailen naar: info@aux.nl. Wij en onze hostesses/hosts staan graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit handen!

 

gerelateerde onderwerpen: | hospitality | promoties | |promotieteam | flyerteam | horecamedewerkers | eventmedewerker | offerte aanvragen

hostess vakantiebeurs jaarbeurs
Scroll Up