Hostess Provada Vastgoed RAI Amsterdam

Hostess inzetten tijdens Provada RAI

Auxilium Hospitality Service

Op zoek naar een hostess Provada  in de RAI Amsterdam? Dan bent u bij Auxilium Hospitality Service aan het juiste adres! De juiste keus, want Auxilium Hospitality Service heeft een 30 jaar lange ervaring met o.a. professioneel getrainde hosts & hostesses, stand- en beursbemanning en modellen. Niet alleen met de RAI Amsterdam, maar ook met o.a. Jaarbeurs Utrecht, AHOY Rotterdam en Expo Houten heeft Auxilium goede samenwerkingen. Jaarbeurs Utrecht heeft Auxilium zelfs geselecteerd als enige preferred supplier voor de levering van elke hostess bij Jaarbeurs voor alle standhouders uit binnen- en buitenland.

 

RAI AMsterdam

De host & hostessen van Auxilium Hospitality Service staan regelmatig op de vele verschillende beurzen, congressen en evenementen die in de RAI Amsterdam georganiseerd worden. RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie, dat sinds 1893 (!) er naar streeft om mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren door betekenisvolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Auxilium Hospitality Service is trots om hier onderdeel van te zijn op o.a. de Horecava, de Huishoud- en Negenmaandenbeurs, de HISWA en Masters of LXRY. En uiteraard is Auxilium Hospitality Service u ook voor een hostess Provada  graag van dienst!

maatwerk

Elke hostess Provada dient perfect aan te sluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maakt Auxilium Hospitality Service vanuit haar kantoor in Amsterdam een selectie van dames/heren die 100% aan uw profiel voldoet. Bent u dus op zoek naar een flexibele hostess of host voor uw stand of event, een elegant hospitality model, een professionele gastvrouw of gastheer, neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen met ons kantoor in Amsterdam op tel.: 020-4200860 of vul direct het contactformulier in. Wij en onze hostesses/hosts staan graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit handen!