Hostess Jaarbeurs Utrecht

Auxilium: preferred supplier Jaarbeurs

AUXILIUM HOSPITALITY SERVICE

Op zoek naar hostesses voor uw beurs op Jaarbeurs Utrecht? Dan bent u bij Auxilium Hospitality Service aan het juiste adres! Jaarbeurs Utrecht heeft Auxilium geselecteerd als enige preferred supplier voor de levering van elke hostess bij Jaarbeurs voor alle standhouders uit binnen- en buitenland. De juiste keus, want Auxilium Hospitality Service heeft een 30 jaar lange ervaring met o.a. professioneel getrainde hosts & hostesses, stand- en beursbemanning en modellen. Niet alleen met Jaarbeurs Utrecht, maar ook met o.a. RAI Amsterdam, AHOY Rotterdam en Expo Houten heeft Auxilium goede samenwerkingen.

 

jaarbeurs utrecht

U kunt onze host & hostesses in de Jaarbeurs aan het werk zien tijdens de vele beurzen & events in de Jaarbeurs. Bijvoorbeeld de 50PlusBeurs, Bouwbeurs, Beurs Eigen Huis, Info Security, Elektrotechniek, ESEF, Kampeer en caravan jaarbeurs, Motorbeurs-Utrecht, PromZ Event, Vakantiebeurs, beurs Gebouwbeheer en VSK Beurs. Voor alle beurzen in Jaarbeurs Utrecht kunt u de Jaarbeurs kalender raadplegen.

maatwerk

Elke hostess dient perfect aan te sluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maakt Auxilium Hospitality Service vanuit haar eigen kantoor op Jaarbeurscomplex een selectie van dames/heren die 100% aan uw profiel voldoet. Bent u dus op zoek naar een flexibele hostess of host voor uw stand of event, een elegant hospitality model, een professionele gastvrouw of gastheer, Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen met ons kantoor in Utrecht op tel.: 088-4200840 of vul direct het contactformulier in. Wij en onze hostesses/hosts staan graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit handen!