Hostess Installatie Vakbeurs

Hostess inzetten tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg

Voor een hostess Installatie Vakbeurs bent u bij Auxilium Hostess Service, dé preferred supplier van Jaarbeurs, aan het juiste adres!

Een hartelijk ontvangst en registratie van de gasten zijn taken die u gerust aan hen kunt overlaten. Zij zijn altijd het visitekaartje en realiseren zich dat zij de cultuur van het bedrijf moeten uitstralen. Ze zijn servicegericht, enthousiast, representatief en spreken diverse talen.

Auxilium Hospitality Service heeft een 28 jaar lange ervaring met professioneel getrainde hosts & hostesses, stand- en beursbemanning, modellen en salespromotors. Auxilium Hospitality Service is de hostess divisie van het full service promotie bureau Auxilium Promotie & Advies, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group.

Elke hostess Installatie Vakbeurs dient perfect aan te sluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maakt Auxilium Hospitality Service een selectie van dames/heren die 100% aan uw profiel voldoet. Bent u dus op zoek naar een flexibele hostess of host voor uw stand of event, een elegant hospitality model, een professionele gastvrouw of gastheer of een enthousiast promotieteam? Neem gerust contact met ons op, u kunt ons altijd bellen op tel.: 088-4200840  en mailen: info@aux.nl. Of vraag hier direct uw offerte aan.

 

Wij en onze hostesses staan graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit handen!gerelateerde onderwerpen: | hospitalityhostess travel service | event crew & support |