Hostess Huishoudbeurs RAI Amsterdam

Hostess inzetten tijdens de Huishoudbeurs

AUXILIUM HOSPITALITY SERVICE

Bent u op zoek naar een hostess tijdens de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam? Dan bent u bij Auxilium Hospitality Service aan het juiste adres! Auxilium Hospitality Service heeft ruim 30 jaar lang ervaring met o.a. professioneel getrainde hosts & hostesses, stand- en beursbemanning en modellen. Niet alleen met de RAI Amsterdam, maar ook met o.a. Jaarbeurs Utrecht, AHOY Rotterdam en Expo Houten heeft Auxilium goede samenwerkingen. Jaarbeurs Utrecht heeft Auxilium geselecteerd als preferred supplier voor de levering van elke hostess bij Jaarbeurs voor alle standhouders uit binnen- en buitenland.

RAI Amsterdam

De host & hostessen van Auxilium Hospitality Service staan regelmatig op de vele verschillende beurzen, congressen en evenementen die in de RAI Amsterdam georganiseerd worden. RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie, dat sinds 1893 er naar streeft om mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren door betekenisvolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Auxilium Hospitality Service is trots om hier onderdeel van te zijn op o.a. de Horecava, de Huishoud- en Negenmaandenbeurs, de HISWA en Masters of LXRY.

maatwerk

Elke hostess tijdens de Huishoudbeurs dient perfect aan te sluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maakt Auxilium Hospitality Service een selectie van dames/heren die 100% aan uw profiel voldoet. Bent u dus op zoek naar een flexibele host, hostess of hospitality model voor op uw stand of tijdens uw evenement, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer: 020-4200860 of vul direct het contactformulier in. Wij staan samen met ons team graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit uw handen!gerelateerde onderwerpen: | hospitalityhostess travel service | event crew & support |