Hostess Evenementenhal Hardenberg

Auxilium Hospitality Service

Voor een hostess bij de Evenementenhal Hardenberg bent u bij Auxilium Hostess Service aan het juiste adres!

De juiste keus, want Auxilium Hospitality Service heeft een 28 jaar lange ervaring met professioneel getrainde hosts & hostesses, stand- en beursbemanning, modellen en salespromotors. Auxilium Hospitality Service is de hostess divisie van het full service promotie bureau Auxilium Promotie & Advies, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group.

Elke hostess voor de Evenementenhal Hardenberg dient perfect aan te sluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maakt Auxilium Hospitality Service een selectie van dames/heren die 100% aan uw profiel voldoet.

Bent u op zoek naar een flexibele hostess of host voor uw stand of event, een elegant hospitality model, een professionele gastvrouw of gastheer of een enthousiast promotieteam? Neem gerust contact met ons op, u kunt ons altijd bellen op tel.: 088-4200890  en mailen: info@aux.nl. Of vraag hier direct uw offerte aan.

 

Wij en onze hostesses staan graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit handen!

Evenementenhal Hardenberg kalender

Evenementenhal Hardenberg is een ruim, sfeervol en multifunctioneel complex van 40.000 m2 met zeven afzonderlijke hallen, die onder één dak met elkaar verbonden zijn. Meer informatie www.evenementenhal.nl/hardenberg/

U kunt onze hostess Evenementenhal Hardenberg aan het werk zien tijdens de vele beurzen & events in de Evenementenhal, bijvoorbeeld de Kampeer & Outdoor, Installatie Vakbeurs, Recreatievakbeurs en de Winterfair. Voor alle beurzen in de Evenementenhal Hardenberg kunt u de Evenementenhal Hardenberg kalender raadplegen.

Uiteraard is Auxilium Hospitality Service ook goed vertegenwoordigd op andere beurs-, congres- en eventlocaties, als preffered supplier  van Jaarbeurs Utrecht, maar ook bijvoorbeeld op AHOY, en Mecc Maastricht  of de Ijsselhallen Zwolle

Voor informatie over een goede invulling met hostesses en beursbemanning in de Evenementenhal Hardenberg en een scherpe offerte kunt u ons altijd bellen op tel.:  088-4200890 of vraag hier direct uw offerte voor de hostess Evenementenhal aan.