HOSPITALITY WERK AUXILIUM

Ben jij ons vistekaartje?

HOSPITALITY: PASSIE VOOR GASTVRIJHEID

AUXILIUM HOSPITALITY SERVICE

Op zoek naar flexibel werk in de hospitality branche? Ben jij representatief, enthousiast, charmant, service gericht en dienstverlenend ingesteld? Ben je assertief, proactief en heb je oog voor detail? Is omgaan met mensen jouw ding? Kortom, beschik je over deze eigenschappen dan nodigt Auxilium Hospitality Service je graag uit om toe te treden tot ons hospitality team!

 

GASTVRIJHEID

Dat is de letterlijke vertaling van hospitality. Het prettige, welkome gevoel dat de gast beleeft bij het contact met een hostess of gastheer. En dat is precies waar alle hostessen, hosts, gastvrouwen en modellen van Auxilium Hospitality Service voor staan. Op dynamische locaties als evenementen, Jaarbeurs Utrecht of cruiseterminals. Met nationale en internationale gasten en……… met super leuke collega’s. JOIN OUR TEAM!

Hospitality is a state of mind

 

Interactief werk

Hospitality impliceert dynamisch en interactief werk. Je bent immers het visitekaartje en aanspeekpunt van alle gasten en bezoekers. Gasten en bezoekers die uit alle windstreken komen. Altijd interactie, op de meest verschillende locaties en op de meest afwisselende tijdstippen.

 

Met daarbij een breed scala aan verschillende werkzaamheden Van ontvangst, registratie en VIP begeleiding van de bezoekers tot en met het aanbieden van een kopje koffie. Elke keer weer anders.

 
 

Afwisselend werk

Om enigszins inzicht te geven wat je allemaal kunt verwachten heeft Auxilium Hospitality Service al haar services in groepen onderverdeeld:

Uiteraard is er één gemene deler: “geen tweede kans voor een eerste indruk!”

 
 

Wat bieden wij?

  • Auxilium Hospitality trainingen en begeleiding
  • Flexibiliteit qua werkuren en dagen
  • Enthousiaste en leuke collega’s
  • Werken in een dynamische werkomgeving
  • Marktconforme beloning en goede arbeidsvoorwaarden

Je werkt op oproepbasis en meestal in teamverband met leuke collega’s. De flexibele werktijden garanderen afwisseling in beleving en werkzaamheden. Zowel op flex- als ZZP-basis mogelijk.

 

 
 

Join our team!

Heb je zin om als host of hostess aan de slag te gaan en wil je ons team komen versterken? Wees dan meer dan welkom!  De werving en selectie voor Auxilium wordt verzorgd door BEUQ! Flex Recruitment, volle zuster van Auxilium.

 

Vul direct het sollicitatieformulier in of mail een korte motivatie inclusief een leuke, spontane foto van jezelf naar sollicitatie@beuq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 
Scroll Up