GRIDGIRLS

gridgirls van Auxilium

Wie kent de Gridgirls niet? Of de pitspoes tussen de snelle auto’s, brullende motoren, honderden fotografen, joelende duizenden mannen. In deze hectische wereld zijn het de modellen van Auxilium Promotie & Advies die hun “mannetje” weten te staan. Het werk lijkt zo makkelijk maar een uiterste inspanning wordt gevraagd.

een mooi koppie is niet genoeg

 

Uitstraling

Natuurlijk, de Gridgirls hebben een aantrekkingskracht op alle mannen. Ze zijn charismatisch en stralen een onoverwinnelijkheid uit.

 

Maar het werk vereist meer. Naast een strakke (dag)planning en organisatie mag u van Auxilium verwachten dat de Starting Grid Girls uiterst geconcentreerd zijn, een enorm uithoudingsvermogen hebben en in staat zijn de hele dag die eeuwige glimlach op hun gezicht te toveren.

 
 

Free publicity

De Gridgirls van promotiebureau Auxilium Promotie & Advies staan garant voor het vergoten van de naamsbekendheid en  free publicity. Main doelstellingen voor de inzet van onze modellen.

 

De gridgirls hebben echter ook direct contact met de voor u zo belangrijke doelgroep. In de wetenschap dat zij uw merk, uw product of dienst vertegenwoordigen, zijn goede communicatie eigenschappen en interactie met de camera en uw doelgroep vereisten!

 
 

Planmatige aanpak

De Gridgirls worden uitgebreid voorbereid op hun werkzaamheden en performances.  Door bijvoorbeeld het opstellen van time-schedules, aan de hand van race of beursschema’s, het maken van een proefrondes en goede begeleiding op de dag zelf draagt Auxilium zorg voor een optimaal resultaat en het beste bereik.

 

Vandaar dan ook onze Starting Grid Girls van Auxilium Promotie & Advies vaak ingezet worden tijdens talloze races als de Masters of F3 op het circuit Park Zandvoort of tijdens de TT van Assen. Uiteraard treft u ze ook aan  op bekende beurzen als de Autobeurs in Amsterdam  en de Motorbeurs in Utrecht.

 

gerelateerde onderwerpen: | hospitality | hostessen | hostess travel service | modellenbeursmedewerkers |

 

 

 
Scroll Up