Flyerteam

belang flyerteam

Waarom een flyerteam ? Een flyeractie is een perfect middel om in een kort tijdbestek een langere boodschap aan de consument over te dragen. Daarnaast leent een flyer actie zich bij uitstek om een bepaalde aanbieding te communiceren, waarbij de ingeleverde flyer als kortingsbon kan dienen. Tenslotte is een flyer actie het instrument om traffic naar uw winkel, stand, evenement en dergelijke te genereren of later thuis uw website te bezoeken.

meerwaarde flyerteam

 

FLYERTEAM AUXILIUM

Bij alle flyer acties geldt: het succes van de flyer actie valt of staat bij de wijze waarop het flyerteam een flyer overhandigt. Al lijken de werkzaamheden zo makkelijk: de wijze waarop een flyer wordt overhandigd is belangrijk voor het gewenste resultaat.

 

Consumenten zijn veelal slechte lezers of gunnen zichzelf vaak geen tijd. De flyerteams van Auxilium Promotie & Advies zullen daarom altijd bij het uitdelen van de flyer reeds de kernboodschap vermelden, waardoor de interesse gewekt is en de flyer gelezen wordt.

 
 

MAATWERK FLYERACTIE

Om de boodschap nog meer kracht bij te zetten kunnen bij de flyerteams zogenaamde sandwichborden worden ingezet, hierdoor wordt de visibility vergroot en worden de afzender en de kernboodschap nog duidelijker gecommuniceerd.

 

Auxilium Promotie & Advies kan naast de inzet van een flyerteam indien gewenst zorg dragen voor de gehele (voorbereidende) logistiek. Van DTP opmaak tot (branded) flyertassen, van drukwerk tot verspreiding.

 
 

LOCATIES FLYERACTIES

Van bioscopen tot winkel- en stadscentra, van horeca outlets tot parkeergarages, van festivals tot evenementen , van elke locatie weten wij wie er komt en wanneer, zodat uw flyer altijd op het juiste moment in de juiste handen terecht komt!

 

Om er zeker van te zijn dat de juiste doelgroep benaderd wordt, stelt  Auxilium altijd een optimaal locatieplan op. Inclusief tijdschema’s.  Promotiebureau Auxilium maakt voor u alle benodigde afspraken met de geschikte locaties, maar kijkt ook altijd met een schuin oog  naar alle mogelijkheden van inzet guerilla flyerteams.

 

gerelateerde onderwerpen: | promotieteams | samplingteams | demonstraties | fotomarketing | hostessbureau

 
Scroll Up