Flyerteam

Belang flyerteam

Waarom een flyerteam? Een flyeractie is een perfect middel om in een kort tijdbestek een langere boodschap aan de consument over te dragen. Daarnaast leent een flyer actie zich bij uitstek om een bepaalde aanbieding te communiceren, waarbij de ingeleverde flyer als kortingsbon kan dienen. Tenslotte is een flyer actie het instrument om traffic naar uw winkel, stand, evenement en dergelijke te genereren of later thuis uw website te bezoeken.

Succesvolle flyeracties:
Bij Auxilium Promotie & Advies weten we dat de impact van een flyeractie afhankelijk is van hoe ons flyerteam de flyer overhandigt. Onze getrainde teams zorgen ervoor dat elke flyer niet alleen wordt overhandigd, maar dat ook de kernboodschap direct wordt gecommuniceerd om interesse te wekken en ervoor te zorgen dat de flyer daadwerkelijk wordt gelezen.

Maatwerk en zichtbaarheid:
We versterken onze flyeracties met op maat gemaakte oplossingen zoals sandwichborden voor extra zichtbaarheid en duidelijke communicatie van afzender en boodschap. Auxilium zorgt voor de volledige logistiek, van ontwerp tot distributie, inclusief branded flyertassen en drukwerk.

Strategische locaties:
Onze flyerteams zijn actief op strategische locaties van bioscopen tot stadscentra en festivals, waarbij we zorgen dat uw flyer op het juiste moment bij de juiste mensen komt. Door een gedegen locatieplan met tijdschema’s en de inzet van guerilla flyerteams, garanderen we optimale bereikbaarheid van uw doelgroep.

Met Auxilium Promotie & Advies kiest u voor een professioneel flyerteam dat garant staat voor succesvolle flyeracties, afgestemd op uw unieke boodschap en doelgroep.