Fieldmarketing bureau Auxilium Promotie & Advies

fieldmarketing bureau Amsterdam

Auxilium Promotie & Advies (opgericht eind 1989) is een gespecialiseerd fieldmarketing bureau, dat door het hele land promotionele actie (s) ontplooit. Een fieldmarketing bureau in de breedste zin van het woord betekent uiteenlopend van; hostesses, promoteams, beursmedewerkers, enquêteurs, sales teams, displays plaatsen middels merchandisers tot het uitvoeren van audits door onze auditoren. Elk jaar kan Auxilium meer A-merken en gerenommeerde bedrijven tot haar vaste klantenkring rekenen.

Fieldmarketing bureau voor meetbare activaties

Bij Auxilium Promotie & Advies kennen we de kracht van doelgerichte 1 op 1 communicatie door en door. Ons dienstenpakket als fieldmarketing bureau strekt zich uit van; de ontwikkeling van creatieve concepten tot en met de uitvoering van A tot Z op basis van een doordachte strategie. Een schat aan ervaring en een scherp oog voor kwaliteit zorgen voor de juiste merkactivatie.

Aux Fieldmarketing Group

Auxilium Promotie & Advies is de bakermat van de Aux Fieldmarketing Group. Fieldmarketing is een breed begrip en bestrijkt veel verschillende, uiteenlopende en aanvullende disciplines. Disciplines die een aparte focus vereisen. De Aux Fieldmarketing Group houdt hier in haar organisatiestructuur rekening mee door de oprichting van verschillende divisies. Naast promotiebureau Auxilium Promotie & Advies betreffen dit: