Auxilium Hospitality EXPO HOUTEN

Geen tweede kans voor een eerste indruk!

Auxilium hospitality service

Op zoek naar hostesses voor uw beurs of evenement in EXPO Houten?  Dan bent u bij Auxilium Hospitality Service aan het juiste adres!  De juiste keus, want Auxilium Hospitality Service heeft een 30 jaar lange ervaring met o.a. professioneel getrainde hosts & hostesses, stand- en beursbemanning en modellen. Niet alleen met EXPO Houten, maar ook met o.a. Jaarbeurs Utrecht, de RAI Amsterdam en AHOY Rotterdam heeft Auxilium goede samenwerkingen. Jaarbeurs Utrecht heeft Auxilium zelfs geselecteerd als enige preferred supplier voor de levering van elke hostess bij Jaarbeurs voor alle standhouders uit binnen- en buitenland.

expo houten

Een top-event vraagt om een top-locatie. En een top-locatie vraagt om een top-service. En daarbij komt Auxilium Hospitality service goed van pas. Met maar liefst 10.000 m² aan gestoffeerde hallen is Expo Houten dé perfecte locatie voor publieks- en vakbeurzen. Expo Houten is bijzonder centraal gelegen langs de A27 vlakbij Utrecht. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis! U kunt alle activiteiten in Expo Houten zien in haar overzichtelijke kalender.

 

maatwerk

Elke hostess dient perfect aan te sluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maakt Auxilium Hospitality Service een selectie van dames/heren die 100% aan uw profiel voldoet. Bent u dus op zoek naar een flexibele hostess of host voor uw stand of event, een elegant hospitality model, een professionele gastvrouw of gastheer, Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen met ons kantoor in Utrecht op tel.: 088-4200840 of vul direct het contactformulier in. Wij en onze hostesses/hosts staan graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit handen!